Stiri

O tânără a aflat după zece luni de căsnicie că soțul ei era, de fapt, femeie! Cum a descoperit acest lucru: „Încă îmi e frică”

O femeie a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie, la 10 luni de la nuntă.
O femeie a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie, la 10 luni de la nuntă.  [Sursa foto: Tribun-video.com]
O tânără a aflat după zece luni de căsnicie că soțul ei nu era, de fapt, bărbat. Iată cum a reușit să afle adevărul!

O femeie din Indonezia a fost șocată să descopere că bărbatul cu care era căsătorită de 10 luni era, de fapt, tot femeie. Potrivit surselor media indoneziene, tânăra identificată doar cu inițialele N.A. și-a cunoscut soțul, Ahnaf Arrafif, pe Tantan, o aplicație matrimonială. Arrafif a spus că este medic, educat la New York. În scurt timp au început să converseze zilnic, prin mesaje. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în mai 2021, când Arrafif a călătorit în orașul natal al femeii, Jambi.

S-au îndrăgostit iremediabil și au decis să se căsătorească în iulie.

N.A și-a împărtășit povestea pe rețelele sociale, după ce procesul a devenit o știre națională în Indonezia, țara ei de origine. Femeia a susținut că a avut relații intime normale cu „soțul ei” în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, ”soțul” nu a lăsat-o niciodată pe femeie să-l vadă dezbrăcat complet. 

Citeste si: Viral! Influencer japonez deghizat în fată cu ajutorul filtrelor! Detaliul care i-a dezvăluit adevărata identitate

O femeie a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie, la 10 luni de la nuntă.
O femeie a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie, la 10 luni de la nuntă. 

Cum a descoperit tânăra că soțul ei era femeie

Mama femeii a intrat destul de repede la bănuieli căci, deși el a pretins că e medic format în New York, s-a mutat la ei acasă și, curând, a început să le ceară bani, căci nu avea niciun loc de muncă. Treptat, femeia s-a convins că ginerele ei e, de fapt, un șarlatan.

La un moment dat, ea chiar a început să suspecteze că nu era bărbat și a încercat să obțină actele lui de identitate.

Citeste si: FOTO: Ucrainean, deghizat în femeie, prins în timp ce încerca să treacă în România! Ca să fie credibil, bărbatul a luat și copilul cu el

În aprilie, femeia l-a confruntat în cele din urmă pe Arrafif și i-a cerut să se dezbrace. Atunci, el a recunoscut că, de fapt, este o ea și-o cheamă Erayani Arrafif. Femeile păcălite au anunțat poliția, iar N.A. a depus o plângere pentru înșelăciune.

„Încă îmi e frică. Tremur toată când ies din casă”, a spus tânăra pentru publicația locală  Tribun News.

Oamenii legii nu au luat o decizie în privința femeii care s-a dat drept bărbat în timpul mariajului, dar cel mai probabil va fi condamnată pentru fraudă.