Stiri

FOTO: Ucrainean, deghizat în femeie, prins în timp ce încerca să treacă în România! Ca să fie credibil, bărbatul a luat și copilul cu el

Ucrainean deghizat în femeie, prins în timp ce încerca să treacă în România
Ucrainean deghizat în femeie, prins în timp ce încerca să treacă în România [Sursa foto: Facebook]
Un bărbat din Ucraina s-a deghizat în soția sa, pentru a intra ilegal în România. Ce a pățit după ce a fost deconspirat?!

Un bărbat din Kiev, deghizat în femeie şi-a luat copilul şi a încercat să treacă în țara noastră ca să scape de o eventuală încorporare în armată. Din păcate pentru el, machiajul și peruca nu i-au fost de mare ajutor pentru că polițiștii de frontieră și-au dat seama despre ce e vorba și l-au reținut. Anunţul a fost făcut de Poliția de Frontieră ucraineană, pe pagina de Facebook.

FOTO: Ucrainean, deghizat în femeie, prins în timp ce încerca să treacă în România! Ca să fie credibil, bărbatul a luat și copilul cu el
FOTO: Ucrainean, deghizat în femeie, prins în timp ce încerca să treacă în România! Ca să fie credibil, bărbatul a luat și copilul cu el[Sursa foto: Facebook]

În prezent, bărbatul de 30 de ani va trebui să răspundă conform legii, pentru tentativa de trecere ilegală a frontierei

Citeste si: Harta LIVE a invaziei Rusiei în Ucraina

Potrivit autorităților ucrainene alți 11 refugiați au fost reținuți de politiștii de frontieră din Mogiliv-Podilsky  din regiunea Vinnytsia.

Ucrainenii au venit din diferite regiuni ale Ucrainei şi au planificat să ajungă în Moldova în afara punctelor de control prin Dnister.

În ultimele zile, mai multe persoane au încercat să fugă din țară ilegal. Pentru că s-a dat legea marțială, bărbații nu mai au voie părăsească țara, fiind nevoiți să rămână în Ucraina pentru a lupta să o apere. Însă nu toți sunt dispuși să-și pună viața în pericol și drept urmare, încearcă să treacă ilegal țara. 

Săptămâna trecută, de exemplu, mai mulți bărbați au fost descoperiți de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să treacă granița într-un microbuz. Bărbații au fost ironizați de oamenii legii oferindu-le flori cu ocazia zilei de 8 martie. 

Citește întreaga știre aici

Război în Ucraina, ziua 19!  Bloc din Kiev, ținta bombardamentelor

Un bloc cu 9 etaje din capitala Ucrainei este în flăcări, după ce a fost bombardat, relateză publicația independentă Kyiv Independent. Mai multe echipaje de intervenție și salvare au intervenit la fața locului pentru a stinge focul. În acest moment, nu este nicio informație despre posibilele victime.