Stiri

Viral! Influencer japonez deghizat în fată cu ajutorul filtrelor! Detaliul care i-a dezvăluit adevărata identitate

Influencer japonez deghizat în fată cu ajutorul filtrelor
Toți am aflat de puterea filtrelor din online, dar unii pot face mai mult decât să-și schimbe aspectul feței. Un bărbat de 50 de ani s-a transformat în fată.

Internauții japonezi au trăit un adevărat șoc când au aflat cu stupoare că o influenceriță care își repara singură motocicleta era bărbat! Omul folosea mai multe filtre și mai apoi, Photoshop, pentru a arăta ca o tânără de 20 de ani. „Motociclista” era urmărită de peste 20.000 de oameni posta adesea fotografii cu ea și cu motorul ei, iar presa japoneză a aflat că aceasta nu avea vârsta pe care o pretindea, ba mai mult decât atât, nici nu era femeie. S-a aflat că este vorba despre un bărbat de 50 de ani cu părul lung care folosea filtrele din aplicațiile de editare, dar și Photoshop, informează News18

Cum a fost demascat bărbatul de 50 de ani care se pretindea a fi fată?!

Bărbatul s-a dat de gol singur în momentul în care a postat o fotografie pe Twitter, însă la editat i-a scăpat un mic detaliu: într-o oglindă se vedea relexia unui bărbat de vârstă mijlocie. Fanii au devenit suspicioși și au început să analizeze imaginea cu atenție. Vorbind pentru World8 News, bărbatul a dezvăluit că folosea Photoshop și FaceApp pentru a-și schimba identitatea.

Cu toate că unii internauți l-au criticat pentru felul în care s-a afișat, cei mai mulți dintre ei au luat totul ca pe o glumă și au spus că vor continua să urmărească contul pentru că li se pare amuzant. În plus, bărbatului i-a crescut numărul de urmăritori după ce a recunoscut că se preface în online și va continua să pretindă că este fată.