Stiri mondene

Nominalizări Survivor! Cine a fost nominalizat spre eliminare sâmbătă?

Nominalizări Survivor! Cine a fost nominalizat spre eliminare sâmbătă?
Faimoșii au fost nevoiți să nominalizeze un nou concurent spre eliminare după ce au pierdut jocul de imunitate. Duminică seara un Faimos va părăsi competiția.

Emoțiile ating cote maxime la Survivor România! Faimoșii sunt din nou puși în situația de a nominaliza spre eliminare un concurent. Astfel, după ce concurenții s-au dus rând pe rând să voteze, prezentatorul emisiunii a făcut anunțul! Membrii din echipa Faimoșilor au votat: 5 voturi pentru Costi Ioniță, 3 voturi pentru Georgiana, 2 voturi pentru Alexandra și 2 voturi pentru Jador. 

Citeste si: Faimoșii, primele declarații după ce au pierdut și al doilea joc de imunitate la Survivor România

„Costi este nominalizarea din echipa Faimoșilor, din aceasta seara", a declarat Daniel Pavel.

Costi, primele declarații după ce a fost nominalizat spre eliminare

Întrebat cum se simte după ce a aflat că e ste propus spre eliminare, Cost i a spus că este de acord cu decizia colegilor lui care au votat pe criterii sportive. Având în vedere că Faimosul nu prea a adus puncte, s-a resemnat și a acceptat faptul că este votat de către colegii lui. 

Costi,nominalizat spre eliminare
Costi,nominalizat spre eliminare[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Eu sunt bine.  Sunt foarte bine, fericit. Am spus, nu sunt atasat. Daca asa au decis colegii mei, sunt bine. M-au nominalizat pe criterii sportive, e normal, nu prea am adus puncte. Au decis cum au simțit. Și eu tot pe criterii sportive am votat.", a spus Costi Ioniță, imediat după ce s-a aflat că este nominalizat.

„Roxana Nemeș și Costi sunt cei doi Faimoși nominalizați pentru eliminare”, a anunțat Daniel Pavel.