Stiri mondene

Faimoşii de la Survivor România au câştigat imunitatea! Cine a fost nominalizat spre eliminare

Faimoşii de la Survivor România au câştigat imunitatea! Cine a fost nominalizat spre eliminare
După un joc strâns Faimoșiiau fost cei care au câștigat imunitatea ceea ce însemană că Războinicii sunt nevoiți să nominalizeze un coleg spre eliminare.

Jocul pentru imunitate a fost unul intens și plin de surprize. Faimoșii s-au descurcat excepțional pe teren în seara aceasta, motiv pentru care au adunat punctele necesare pentru a câștiga trofeul imunității. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat că trofeul imunității ajinge la Cătălin Moroșanu, cel care s-a implicat cel mai mult să tragă de frânghiile care îl ajutau pe concurentul din balansoar să ia totemul dintr-o parte și să-l oună în alta. 

Faimoșii au făcut un adevărat spectacol pe teren, conducând detașat cu 10 la 4, punctul care le-a adus victoria fiind înscris de Majda. Așa se face că echipa Războinicilor se află în postura de a alege un coleg care nu ar mai merita să rămână în competiția Survivor România. Pentru că nu au mai fost puși de multă vreme în această postură, Războinicii au explodat și au început să-și reproșeze unul altuia ce s-a greșit în timpul jocului. Una dintre concurentele care a izbucnit a fost Marilena care i-a reproșat lui Musty neimplicarea în anumite momente cheie. 

Strategia noastră a fost gresită, fiecare s-a dus după ureche, cred că orgoliile au fo. , esecul Razboinicilor.

Cine a fost propus spre eliminare de către Războinici 

În urma nominalizărilor făcute de Războinici, Andreea este concurenta propusă spre eliminare, fapt care nu a suprins-o absolut deloc pe Războinică. Cei mai mulți dintre ei au invocat motuv-ul accidentării și imposibilitatea de a mai face față provocărilor care vor veni pe parcurs. 

Andreea de la Războinici a fost eliminată
Andreea de la Războinici a fost eliminată [Sursa foto: Captură Kanal D ]

„Inițial, eu am luat emisiunea  Survivor  ca pe o joacă. Nu mi-am dat seama că este atât de greu, că mă voi acomoda atât de greu.  Bineînțeles că îmi doresc să continui în joc. Vă mulțumesc”, a spus Andreea când a aflat că este concurenta votată să plece acasă. 

Andreea de la Războinici a fost eliminată
Andreea de la Războinici a fost eliminată [Sursa foto: Captură Kanal D ]

Jocul de imunitate de aseară a fost urmărit de 2.166.000 de telespectatori din întreaga țară.