Stiri mondene

Cine a fost eliminat de la Survivor România?

Cine a fost eliminat de la Survivor România
În seara aceasta, Faimoșii se vor mai despărți de un membru al echipei. Cine va fi trimis acasă de către public?

Competiția Survivor România devine mai aprigă de la o zi la alta și cu fiecare consiliu de nominalizare se stârnesc noi discuții în echipă. 

Cine a fost eliminat de la Survivor România?!

Duminică seara, Faimoșii vor afla cine va pleca acasă. În primuil consiliu de nominalizare a fost votată spre eliminare Roxana Nemeș, în vreme ce în al doilea Costi Ioniță.

În urma voturilor publicului, Faimoșii, dar și telespectatorii vor afla cine este următorul concurent care va părăsi competiția din Republica Dominicană. 

Costi Ioniță a fost eliminat de la Survivor România

Favoritul publicului în această seară a fost Zanni, unul dintre concurenţii cu cea mai spectaculoasă evoluţie. Şi pentru că regula spune că favoritul publicului trebuie să mai nominalizeze un concurent spre eliminare, Zanni a fost nevoit să facă acest pas. Cu toate că s-a certat cu Jador și toată lumea s-ar fi așteptat să-l nominalizeze pe el, Zanni a mizat pe Alexandra Stan. 

Dintre cei trei, Costi Ioniță a fost cel ales de public să plece acasă. 

„Nici nu pot să zic că îmi pare rău, dar nici nu mă bucur de ceva anume. Este foarte important să fii echilibrat în viață. Este o experiență extrordinară și o recomand tuturor. O să fac lucruri minunate și mărețe”, a declarat Costi Ioniță când a aflat că va pleca de la Survivor România. 

„Nu prea am adus eu foarte multe puncte. Am dat tot ce am putut. Nu am niciun regret. Mă bucur că am avut această experiență cu acești oameni minunați. Sunt foarte bine”, a mai declarat Costi Ioniță.