Stiri mondene

Faimoșii, primele declarații după ce au pierdut și al doilea joc de imunitate la Survivor România

Faimoșii, primele declarații după ce au pierdut și al doilea joc de imunitate la Survivor România
Echipa Faimoșilor de la Survivor România a pierdut și astăzi jocul de imunitate. Un nou concurent va fi propus spre eliminare.

Al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de Războinici cu 10 la 3. S-a lăsat cu lacrimi în echipa Faimoșilor și au încercat să-și dea seama care este problema în echipa lor. Unii Faimoși spun că este vorba de o serie verigi slabe din echipă, dar și de o serie de energii negative. 

Ce au declarat Faimoșii după ce au pierdut al doilea joc de imunitate 

Majda: De fiecare dată când plecăm la această luptă suntem motivați, dar apoi nu știu ce se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că nu ne vom ridica.

Moro: Eu mă bucur că am pierdut cele două jocuri de imunitate pentru că echipa trebuie curățată, cei mai buni să rămână și după ce rămân cei mai buni, o să concurăm de la egal la egal cu el. Nu trebuie să ne căutăm scuze. Cel care a avut cele mai slabe rezultate să plece acasă. Am avut o energie negative. Este foarte greu să tragi de roată, nu mai ai energia să mai țipi. A fost o lecție acest joc, trebuie să vedem și partea pozitivă. Cine e slab să plece acasă. Dacă eu sunt slab, să plec acasă.

Culiță: Eu sunt obișnuit deja să pierdem. Am pierdut deja de atâtea ori. Până nu se întărește echipa o să pierdem și mâine, și poimâine. Au fost emoții mari. Ne-am certat între noi. Sper să câștigăm odată și odată

Simona Hapciuc: Suntem epuizați și lihniți de foame. Suntem precum niște câini ținuți în cușcă.

Zanni: Nu câștigăm pentru că nu suntem sportivi, ne certăm pentru că avem percepții diferite, dar nu toate sunt bune.