Stiri mondene

Nominalizări Survivor! Cine a fost nominalizat spre eliminare sâmbătă?

Cine a fost nominalizat spre eliminare sâmbătă?
Cine a fost nominalizat spre eliminare sâmbătă? [Sursa foto: Instagram]
În seara aceasta urmează o altă competiție de imunitate în care echipa care va pierde va nominaliza un concurent spre eliminare.

Competiția Survivor România devine din ce în ce mai grea de la o zi la alta, iar tensiunile cresc în ambele tabere. Faimoșii au câștigat competiția de imunitate de aseară, iar Războinicii l-au votat spre eliminare pe Musty Kamara, însă urmează o altă luptă în care cel mai bun va câștiga. Echipa care va pierde va fi nevoită să voteze un nou concurent care nu mai merită să rămână în jungla din Dominicană. 

nominalizări Survivor
nominalizări Survivor[Sursa foto: Instagram]

Concurenții care au intrat de curând în competiție nu pot fi nominalizați spre eliminare și nici nu pot nominaliza la rândul lor, ceea ce le dă mai mult timp în concurs celor veniți cu forțe proaspete. 

Simona Hapciuc este una dintre Faimosele cele mai vulcanice și spune că de o săptămână este marginalizată de echipa ei, motiv pentru care simte nevoia să refuleze și să spună lucrurilor pe nume. Tensiuni apar și între Culiță și Jador care ajung să se certe, Jador fiind deranjat de anumite gesturi pe care le-a făcut Culiță în fața camerelor de filmat. Însă cu toate că Jador se plânge că defectele lui sunt scoase în evidență de anumiți Faimoși, Zanni intervine și îi amintește lui Jador cum i-a vorbit Georgianei în urmă cu câteva zile. 

„Cred că îi e rușine Georgianei să reproducă cuvintele pe care le-ai spus”, a declarat Zanni la Consiliul de eliminare. 

Cine a fost nominalizat spre eliminare la Survivor România? 

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate în fața Războinicilor, ceea ce înseamnă că vor fi nevoiți să nominalizeze un concurent spre eliminare. Alegerea lor a fost Alexandra Stan, șase Faimoşi scriind numele artistei.

„Alexandra, nominalizata spre eliminare din partea Faimoșilor ești tu!”, a spus prezentatorul Survivor România.

Alexandra Stan s-a declarat dezamăgită de alegerea colegilor săi Faimoși.

Alexandra Stan
Alexandra Stan[Sursa foto: Instagram]

„Eu chiar dacă sunt o fire puternică am foarte multe momente de slabiciune. Ce realizez aici zi de zi este un efort inimaginabil. Nu am cochetat niciodată cu ideea să vin la Survivor. Dar nu am cum să nu dau totul dacă e joc de imuniatate, să nu mor pe teren. Acolo nu mai simt durerea, foamente, căldură, nu mai simt nimic din ce e greu, eu vreau, îmi dau interesul, dar orice om are o limită. Nimeni nu e etern puternic și nimeni nu e Dumnezeu, nu o iau personal, deși sunt dezamgită. Sunt foarte multe lucruri pe care vreau să le mai fac”, a spus Alexandra Stan cu lacrimi în ochi.