Stiri

Noi artiști confirmați la Neversea 2022! Alesso, Azteck, Brennan Heart și KSHMR se numără printre artiștii care vor urca pe scenă

Neversea 2022 a anunțat al doilea val de artiști; printre ei se numără Alesso și Parov Stelar
Neversea  [Sursa foto: Neversea]
Organizatorii Neversea au anunțat al doilea val de artiști pentru festivalul care va avea loc între 7 și 10 iulie, pe The Island of Dreams. Ce artiști vor urca pe scenă?!

Cu mai puțin de 3 luni până la debutul celui mai mare festival de pe plajă din Europa, organizatorii evenimentului au anunțat o nouă serie de artiști care vor urca pe scena principală Neversea: Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino.

Citeste si: Recenzie: Maluma, în concert la Bucureşti! Cum a fost atmosfera la concert. Video

The Ark, scena creată pentru iubitorii de dubstep, drum&bass, liquid, hip-hop, rap şi trap îi va găzdui, printre alţii, pe Dub FX & Woodnote, Malaa şi Zeds Dead.

Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane şi Rava se numără printre artiştii români care vor cânta pe această scenă. 

Neversea 2022 a anunțat al doilea val de artiști; printre ei se numără Alesso și Parov Stelar
Nerversea[Sursa foto: Neversea]

Alesso vine la Neversea 2022

DJ-ul și producătorul suedez ALESSO s-a făcut remarcat cu stilul său unic: un amestec între progressive house și elemente din muzica pop. Primul său succes a fost ,,Calling (Lose My Mind)”, piesă la care a colaborat cu Sebastian Ingrosso și cu Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic. Anul trecut, Alesso a colaborat cu Katy Perry pentru piesa ,"When I’m Gone", care încă din prima zi a debutat în clasamentul oficial din Statele Unite, Billboard Hot 100 și în Europa, în UK Singles Chart. 

Nicky Romero revine în România, de data aceasta la Neversea

DJ-ul și producătorul olandez Nicky Romero a mărturisit în 2019, de pe mainstage-ul UNTOLD, că își dorește să revină în România. Artistul, care are la activ colaborări cu David Guetta, Calvin Harris, Avicii, Hardwell, Tiesto, Fedde Le Grand sau Sander van Doorn, se pregătește să facă un super show pe scena principală de la Marea Neagră.

KSHMR, pe scena de la Neversea 2022

KSHMR este un muzician, compozitor, producător și DJ apreciat în industrie. În 2015, a debutat în Top 100 DJ Mag pe locul 23, cea mai puternică nouă intrare din acel an. Șase ani mai târziu, în 2021, a ocupat locul 11 în clasamentul DJ-ilor profesioniști.

Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed și Milo Spykers, prima oară la festivalul Neversea

Fanii scenelor secundare se vor bucura și ei de nume sonore din lumea muzicii electronice underground. Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed și Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno și house. Tot aici revin în această vară și DJ-ii români Arapu și Cezar B2B Prâslea, precum și DJ-ul și producătorul britanic Jamie Jones.

Neversea 2022 a anunțat al doilea val de artiști; printre ei se numără Alesso și Parov Stelar
Neversea[Sursa foto: Neversea]

Abonamente și în rate

Prețurile pentru 4 zile și 4 nopți de distracție la malul mării, la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, pornesc de la 124 de euro+ taxe. În acest an, fanii pot cumpăra abonamente și în rate, exclusiv prin Aplicația Extasy, care poate fi descărcată din Google Play pentru Android și din iOS pentru iPhone. După 15 aprilie, abonamentele General Access vor costa 134 euro+ taxe, cele General Access Risk Free 144 euro+ taxe, iar cele VIP 260 euro+ taxe.

Citeste si: Alexandra Stan bifează un succes enorm în cariera sa! Artista, primul turneu în SUA: „Un cadou celor ce iubesc muzica”

Cei care au abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din această vară sau la una dintre următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot opta pentru ediția din acest an sau pentru cea de anul următor.