Stiri mondene

Recenzie: Maluma, în concert la Bucureşti! Cum a fost atmosfera la concert. Video

Recenzie: Maluma, în concert la Bucureşti! Cum a fost atmosfera la concert. Video
Recenzie: Maluma, în concert la Bucureşti! Cum a fost atmosfera la concert. Video [Sursa foto: Info Music ]
Maluma a venit weekend-ul acesta la București, spre marea bucurie a zecilor de mii de fane. Noi am fost la concert și vă arătăm cum a fost atmosfera.

Vineri, 8 aprilie, a avut loc concertul susţinut de Maluma la Romexpo, în pavilionul B. Concertul artistului columbian a avut loc în cadrul turneului „Papi Juancho Maluma World Tour”, iar atmosfera a fost una incendiară.

Nicole Cherry a cântat în deschiderea lui Maluma
Nicole Cherry a cântat în deschiderea lui Maluma[Sursa foto: Radio Impuls ]

Concertul a fost deschis de Nicole Cherry care a cântat piese care au făcut-o celebră pe artistă: „No te sale”, „Vara mea”, „Memories”, „Se poartă vara”, „Florile tale”, cea mai nouă piesă lansată, dar și „Scrie-mi pe suflet”, piesă care i-a dedicat-o fetiței sale, Anastasia. 

Artista arată excepțional după naștere, fiind îmbrăcată într-o rochie mulată și scurtă care i-a pus formele în evidență.

Nicole Cherry a cântat în deschiderea lui Maluma
Nicole Cherry a cântat în deschiderea lui Maluma[Sursa foto: Radio Impuls ]

Nici interpretarea nu a lăsat de dorit, Nicole Cherry făcând un adevărat spectacol. 

Citeste si: Nicole Cherry, detalii inedite din viața de mămică: „Eu sunt mai relaxată decât mama. Ea nu a avut experiență cu noi”

Însă adevăratul spectacol, pe care toată lumea îl aștepta, a fost, bineînțeles, făcut de Maluma. Artistul a apărut pe scenă îmbrăcat într-o perche de pantaloni largi și o geacă lungă de piele, totul completat cu o pereche de ochelari de soare. 

Maluma și-a început show-ul cu piesa „Hawái”, care a făcut furori printre fani, fiind cântată aproape în întregime de ei.

De asemenea, piese celebre ale artistului au fost interpretate cu patos atât de artist cât și de fane: „Felices los 4”, „Corazón”, „Chantaje” și multe altele. 

Maluma a fost luat prin surprindere de o fană care i-a aruncat lenjeria intimă pe scenă

Mii de fane s-au bucurat din plin de mișcările de dans ale artistului din Columbia, iar o fană ceva mai îndrăzneață i-a aruncat artistului lenjeria intimă pe scenă.

Uimit, Maluma, a luat perechea de tanga în mână, s-a uitat la ea, a râs ironic, după care a pus-o în spatele scenei. Întreaga scenă i-a amuzat pe fani care au început să râdă și au filmat întregul moment.