Lansări muzicale

Colaborare neașteptată! Smiley lansează alături de Șatra B.E.N.Z. piesa - "Fii tot ce poți": „A fost o superexperiență întâlnirea cu ei”

Smiley și Șatra B.E.N.Z. lansează împreună piesa „Fii tot ce poți”.
Smiley și Șatra B.E.N.Z. [Sursa foto: Instagram]
Smiley și Șatra B.E.N.Z. lansează împreună piesa „Fii tot ce poți”. Dă-i play aici penru a asculta cea mai fresh colaborare a momentului!

Smiley, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, lansează pe toate platformele de streaming „Fii tot ce poți”, un featuring cu Șatra B.E.N.Z., o colaborare neașteptată în industria muzicală românească. În același timp, colaborarea marchează și reunirea Șatrei după doi ani de la ultima lor lansare împreună.

„A fost un moment în care cu toții ne-am dat seama cât suntem de norocoși că avem muzica și de cât de puține avem nevoie pentru a fi de fapt fericiți.

N-o să uit momentul în care cântam cu toții piesa asta și eram pur și simplu fericiți", dezvăluie Smiley despre piesa pe care urma să aibă cei mai atipici și șocanți invitați.

Smiley și Șatra B.E.N.Z. lansează împreună piesa „Fii tot ce poți”.
Smiley și Șatra B.E.N.Z. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Smiley, declarație de dragoste emoționantă pentru Gina Pistol! Ce cuvine i-a adresat când a fost întrebat de aceasta dacă o mai iubește?!

Co-producție HaHaHa Production, Cat Music și Roton, piesa „Fii tot ce poți” are muzica semnată de Roland Kiss, Lucian Nagy, Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor, Nosfe, Keed, Super ED, PRNY, versurile scrise de Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Darius Vlad Cretan (Nosfe), Bogdan David Ionita (Keed), Catalin Guta (Super ED), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor și producția muzicală realizată de Roland Kiss, Lucian Nagy.

Audio: Smiley și Șatra B.E.N.Z. piesa -"Fii tot ce poți"

Citeste si: Smiley, concert la Sala Polivalentă din Bucureşti: „Cea mai dorită întâlnire artistică a ultimilor doi ani din cariera mea”! Când va avea loc evenimentul

„Frumusețea muzicii vine și din puterea ei de a uni lumi, de a face compatibile stilurile diferite, de a aduce împreună oameni care simt la fel, dar se exprimă unic. Îmi plac Șatra B.E.N.Z. și a fost o superexperiență întâlnirea cu ei. A fost foarte cool că toată lumea din jurul nostru făcea ochii mari când auzea că lucrăm împreună la o piesă și se tot întrebau unde-i legătura. Ei bine, o să râdeți, noi ai simțit-o de la prima sesiune de creație, de la primele înregistrări și abia așteptăm să auzim reacțiile voastre. În plus, cei care îi ascultă pe băieții din Șatra B.E.N.Z., printre care mă număr și eu, așteaptă de vreo 2 ani ca ei să scoată ceva nou împreună și iată că a venit momentul", povestește Smiley despre colaborarea cu Super Ed, Keed, Lu-K Beats, Nosfe, cei patru artiști din trupa Șatra B.E.N.Z.