Stiri mondene

Alexandra Stan bifează un succes enorm în cariera sa! Artista, primul turneu în SUA: „Un cadou celor ce iubesc muzica”

Alexandra Stan va pleca în primul turneu în Statele Unite
Alexandra Stan [Sursa foto: Facebook]
Alexandra Stan va pleca în primul turneu în Statele Unite.

Alexandra Stan, una dintre cele mai cunoscute, talentate și apreciate artiste din lume, a cunoscut faima internațională acum 11 ani, când piesa ei „Mr. Saxobeat” a ajuns să fie difuzată peste hotare în Asia și America. După ce a întâlnit succesul la scară globală, vedeta se prezintă pentru prima dată în fața celor ce i-au susținut melodiile în topurile radiourilor americane. Peste câteva luni, Alexandra Stan va pleca în primul turneu în State Unite, unul ce vizează publicul de origine română.

Alexandra Stan va pleca în primul turneu în Statele Unite
Alexandra Stan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alexandra Stan a răbufnit pe internet! Artista, mesaj dur pentru cei care o critică: „Nu vreau niciun hate pe pagina mea! Nu ești obligat să mă urmărești!

„Facem eforturi ca această serie de concerte să fie posibilă peste câteva luni, în locații și condiții tehnice speciale, demne de renumele vedetei. Într-adevăr este primul turneu al Alexandrei Stan dedicat în special publicului vorbitor de limba română. Un cadou celor ce iubesc muzica sa și care au tresărit de fiecare dată când i-au auzit melodiile la stațiile FM americane. Românii, deopotrivă americanii iubesc muzica sa și, cu siguranță, turneul, ce nu va ocoli marile metropole, va fi un succes”, spune într-un comunicat de presă Branko Podrumedic, veteranul profesionist în evenimente muzicale din ultimii 35 de ani pe teritoriul american, cel ce a realizat zeci de turnee pentru diaspora românească, pentru artiști precum Loredana Groza, Direcția 5, Talisman, Connect-R.

Alexandra Stan va pleca în primul turneu în Statele Unite
Alexandra Stan[Sursa foto: Facebook]

Alexandra Stan a lansat în SUA albumul „Saxobeats”

Alexandra Stan a cântat în mai multe orașe din Statele Unite ale Americii, printre care Chicago și Los Angeles, în 2013. O perioadă de timp, vedeta a locuit în Los Angeles, California, acolo unde a lucrat cu producători muzicali de renume în showbiz-ul muzical.

Alexandra Stan va pleca în primul turneu în Statele Unite
Alexandra Stan [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alexandra Stan, dezamăgită de industria din România: „Este reprezentată de hoți. Toți m-au furat”! Artista critică casele de discuri

„Primele concerte din turneu au fost extraordinare, publicul m-a primit foarte bine. Cluburile în care am cântat au fost arhipline, și, spre surprinderea mea, foarte mulți dintre cei prezenți știau versurile pieselor mele, iar acest lucru m-a bucurat foarte tare”, a declarat Alexandra Stan,  în 2013.