Stiri mondene

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre momentele grele din cariera sa: „Contează să știi să le depășești și să mergi înainte cu capul în sus”

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre momentele grele din cariera sa
Nicoleta Nucă [Sursa foto: Instagram]
Nicoleta Nucă a vorbit despre momentele grele pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. Cum a reușit artista să treacă peste ele?!

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din țară. Cântăreața are o relaţie apropiată cu fanii ei, iar recent şi-a deschis sufletul în faţa acestora. În cadrul unui interviu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit deschis despre cum este judecată de ceilalți pentru tatuajele ei, dar și pentru kilogramele în plus.

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre momentele grele din cariera sa
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre cariera sa! Se pregătește artista să lanseze un album de studio?! „Exact la momentul potrivit”

„Da, dar, din păcate, „gura târgului nu o astupi niciodată”. Într-adevăr, există tot felul de comentarii, dar nu sunt singura din showbiz care se „bucură” de această atenție negativă și comentarii răutăcioase. Oamenii așa sunt făcuți, să se uite la capra vecinului, să aibă impresia că au dreptul și li se cuvine această libertate de a comenta și de a-i judeca pe ceilalți. Există și clasica scuză: „Ești persoană publică, trebuie să îți asumi!”. Păi, nu. Nu sunt de acord cu chestia asta. Nu înseamnă că, fiind persoană publică, nu mai sunt ființă umană și nu mai am emoții, sentimente sau nu mă confrunt cu situații dificile. Cu timpul, am observat că oamenii uită tot mai mult de valori, printre care respectul și educația”, a spus Nicoleta Nucă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicoleta Nuca (@nicoletanuca)

Nicoleta Nucă, despre momentele grele din carieră

Deși apare mai mereu cu zâmbetul pe buze și este o fire pozitivă, viața sa nu a fost doar lapte și miere, așa cum le place multora să creadă. În continuare, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” spune că s-a confruntat cu diverse clipe dificile de-a lungul carierei sale, însă a reușit să depășească orice moment greu.

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre momentele grele din cariera sa
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Își dorește Nicoleta Nucă să participe la Eurovision?! Răspunsul fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” i-a uimit pe toți

„Au fost multe momente, dar contează să știi să le depășești și să mergi înainte cu capul în sus. Până la urmă, despre asta este vorba. Toți ne confruntăm cu diverse momente dificile în viața noastră, nu doar persoanele publice”  a mai adăugat Nicoleta Nucă.