Stiri mondene

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre povestea din spatele piesei „Nimeni nu-i perfect”: „Încep să nu mai știe să se deconecteze de ei înșiși”

Nicoleta Nucă, despre povestea din spatele piesei „Nimeni nu-i perfect”
Nicoleta Nucă, despre povestea din spatele piesei „Nimeni nu-i perfect” [Sursa foto: Facebook]
Nicoleta Nucă a vorbit despre povestea din spatele celui mai recent single al său, intitulat „Nimeni nu-i perfect”. Mesajul transmis de artistă!

Nicoleta Nucă a reușit să devină cunoscută publicului larg, după ce a participat la concursul „X Factor”. Deși nu a câștigat marele premiu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a reușit să câștige inimile multor oameni care au avut încredere în ea și care i-au ascultat piesele de-a lungul timpului. În prezent, vedeta se află printre cei mai îndrăgiți artiști din România, colaborât cu nume mari din industria muzicală, desfășurând proiecte de succes.

Nicoleta Nucă, despre povestea din spatele piesei „Nimeni nu-i perfect”
Nicoleta Nucă, despre povestea din spatele piesei „Nimeni nu-i perfect”[Sursa foto: Facebook]

Nimeni nu-i perfect" este cel mai recent single al Nicoletei Nucă, iar versurile sunt de-a dreptul impresionante. Pentru că trăim niște momente în care realitatea este înfrumusețată pentru a arăta diferit, este important să ne dăm seama că cele mai prețioase valori sunt sinceritatea, iubirea, naturalețea și nu în ultimul rând, acceptarea de sine. În cadrul unui interviu oferit recent pentru Wowbiz.ro, artista a făcut dezvăluiri din spatele piesei „Nimeni nu-i perfect”.

Citeste si: Nicoleta Nucă, dezvăluiri emoționante despre relația cu iubitul ei, Alex Ursache: „Îmi oferă multă siguranță și încredere”

„Există niște clișee cumva și anume că femeia trebuie să fie într-un fel, să arate într-un fel, să se îmbrace într-un fel și așa mai departe și această presiune, din păcate, este atât de mare, încât a ajuns în punctul în care femeile, dar și oamenii în general, încep să nu mai știe să se deconecteze de ei înșiși,  efectiv să nu mai știe cine sunt ei cu adevărat."

, a declarat Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă, intervenție estetică nouă la nivelul feței

Nicoleta Nucă a optat recent pentru o nouă intervenție estetică la nivelul feței, micropigmentarea buzelor. În trecut, tot la nivelul feței, solista a suferit o rinoplastie și și-a injectat buzele cu acid. Tot în cadrul interviului oferit pentru sursa menționată mai sus, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” Celebrities” a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să facă asta. 

Nicoleta Nucă, despre povestea din spatele piesei „Nimeni nu-i perfect”
Nicoleta Nucă, despre povestea din spatele piesei „Nimeni nu-i perfect”[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nicoleta Nucă, despre operațiile estetice! Ce spune concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” despre cele care apelează la bisturiu

„Cred că treaba asta vine din dorința de confort și de a-mi ușura viața cât mai mult. Îmi place foarte mult să mă machiez, dar am și zile în care nu am chef să fac asta și pentru că tot vorbeam de acea presiune care există, mai ales  în cazul femeilor din showbiz, mai bine zis persoanelor publice, există o presiune puțin mai mare față de felul în care arată în public. Eu sunt genul de femeie care are foarte multă grijă de ea și chiar mi-am dorit să îmi ușurez viața prin chestia asta. Atunci când nu am chef să mă machiez, să am buzele puțin îmbujorate, ochii ușor conturați, astfel încât să am un aspect cât mai proaspăt și natural.", a mai adăugat Nicoleta Nucă.