Stiri mondene

Își dorește Nicoleta Nucă să participe la Eurovision?! Răspunsul fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” i-a uimit pe toți

și dorește Nicoleta Nucă să participe la Eurovision?! Răspunsul fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” i-a uimit pe toți
Nicoleta Nucă [Sursa foto: Instagram]
Nicoleta Nucă le-a vorbit deschis fanilor despre Eurovision. Își dorește sau nu fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” să se înscrie în cursa pentru participarea la Eurovision?!

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, care a reușit să-și facă o carieră de succes în industria muzicală. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a devenit cunoscută odată cu participarea sa la concursul de talente „X Factor”, în 2014, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său Ștefan Bănică. În anul următor, cântăreața a lansat piesa „Nu sunt”, cu care a intrat în topurile muzicale din România, dar și din Republica Moldova.

și dorește Nicoleta Nucă să participe la Eurovision?! Răspunsul fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” i-a uimit pe toți
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul timpului, Nicoleta Nucă și-a ținut susținătorii la curent cu toate activitățile din viața sa. În urmă cu câteva ore, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram. Pentru că au început înscrierile pentru selecția națională Eurovision, un internaut a întrebat-o dacă e tentată să participe la Eurovision. Răspunsul artistei nu a întârziat să apară, conform spuselor sale, Nicoleta Nucă nu este interesată.

„Nu, nu sunt interesată”, a scris Nicoleta Nucă, la InstaStory.

Își dorește Nicoleta Nucă să participe la Eurovision?!
Își dorește Nicoleta Nucă să participe la Eurovision?![Sursa foto: Instagram]

S-a dat startul înscrierii pentru Eurovision România 2022: „Artiștii v or profita de această oportunitate”   

Oficialii „Eurovision” au anunțat, vineri, 19 noiembrie că au dat startul înscrierilor pentriu ediția din 2022 a concursului. Conform surselor, semifinala şi finala Selecţiei Naţionale se vor desfăşura la începutul anului viitor,   pe parcursul lunilor februarie și martie. Ultimul act al competiției va avea loc pe 5 martie, când vom afla și numele reprezentantului țării noastre. 

„Sper că revenirea la Selecția Națională va fi de bun augur, iar artiștii vor profita de această oportunitate pentru a-și încerca șansa de a reprezenta România la Eurovision. Vom promova intens deschiderea înscrierilor, inclusiv în rândul școlilor de muzică și caselor de producție. De asemenea, așteptăm și proiecte realizate de compozitori din străinătate, pentru a crește volumul de înscrieri și, implicit, nivelul competiției”, a declarat Iuliana Marciuc, manager de proiect Eurovision România, la deschiderea sesiunii de înscrieri.

Citește continuarea aici!