Stiri mondene

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre cariera sa! Se pregătește artista să lanseze un album de studio?! „Exact la momentul potrivit”

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre cariera sa
Nicoleta Nuca [Sursa foto: Facebook]
Nicoleta Nucă a oferit detalii despre planurile sale de viitor! Ce spune artista despre posibilitatea lansării unui album?!

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai talentate artiste din România, fiind adorată de fanii săi, care nu scapă niciun moment să afle detalii despre viața vedetei. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este o artistă extrem de activă în mediul online, reușind să țină legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale.

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre cariera sa
Nicoleta Nuca[Sursa foto: Facebook]

Pentru că îi respectă mult pe cei care o susțin și nu ezită să împărtășească împreună cu aceștia chiar cele mai noi informații din viața sa, vedeta a organizat recent o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram.

Una dintre întrebările venite din partea unui internaut a fost referitoare la cariera artistei. Mai exact, Nicoleta Nucă a fost întrebată dacă anul acesta are de gând să lanseze un album.

Citeste si: Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre lupta cu depresia: „ Am și acum momente când am mici căderi”. Cum a reușit să treacă peste acea perioadă?!

„Momentan încă nu am stabilit niște obiective long-term, mai așteptăm să vedem cum evoluează lucrurile în legătura cu pandemia și „drumul revenirii la normalitate”. Însă ce pot să spun este că se vor întâmpla exact lucrurile care trebuie să se întâmple la momentul potrivit”, a scris Nicoleta Nucă, la InstaStory.

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre cariera sa
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Facebook]

Nicoleta Nucă, despre povestea din spatele piesei „Nimeni nu-i perfect”

Nimeni nu-i perfect” este cel mai recent single al Nicoletei Nucă, iar versurile sunt de-a dreptul impresionante. Pentru că trăim niște momente în care realitatea este înfrumusețată pentru a arăta diferit, este important să ne dăm seama că cele mai prețioase valori sunt sinceritatea, iubirea, naturalețea și nu în ultimul rând, acceptarea de sine. În cadrul unui interviu oferit recent pentru  Wowbiz.ro, artista a făcut dezvăluiri din spatele piesei „Nimeni nu-i perfect”.

Nicoleta Nucă, dezvăluiri despre cariera sa
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nicoleta Nucă, dezvăluiri emoționante despre relația cu iubitul ei, Alex Ursache: „Îmi oferă multă siguranță și încredere”

„Există niște clișee cumva și anume că femeia trebuie să fie într-un fel, să arate într-un fel, să se îmbrace într-un fel și așa mai departe și această presiune, din păcate, este atât de mare, încât a ajuns în punctul în care femeile, dar și oamenii în general, încep să nu mai știe să se deconecteze de ei înșiși,   efectiv să nu mai știe cine sunt ei cu adevărat.", a declarat Nicoleta Nucă.

 Citește continuarea aici!