Stiri mondene

Nicole Cherry, prima ședință foto alături de iubitul ei, Florin Popa: ”Sunt cea mai fericită”

Nicole Cherry, prima ședință foto alături de iubitul ei, Florin Popa
Nicole Cherry, prima ședință foto alături de iubitul ei, Florin Popa [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry și Florin Popa au avut prima ședință foto. În ce ipostază emoționantă s-au fotografiat?!

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor, de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară. Recent, cei doi s-au fotografiat într-o ipostază foarte emoționantă, iar imaginea i-a făcut pe fanii artistei să-i transmită o mulțime de mesaje de felicitare. 

”Prima noastră poză împreună. Nicole, Florin si fetița noastră. Sunt cea mai fericită! Prima ședință foto împreună”, a scris Nicole Cherry în dreptul fotografiei de pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Cum au reacționat fanii artistei

Imaginea nu a trecut neobservată, internauții au reacționat imediat și i-au lăsat vedetei mai multe comentarii de apreciere, semn că îi urmăresc activitatea.

”Frumoșii mei”/ ”Abia așteptăm să o întâlnim pe Anastasia Popa”/ ”Părinți frumoși”/ ”Pur și simpu sunteți minunați”/ ”Sarcină ușoară”/ ”Superbi”/ ”Ce frumos. Felicitări!”/ ”Felicitări! Sunteți foarte frumoși. Vă doresc tot binele din lume. Cea mai frumoasă mămică. Naștere ușoară”, sunt câteva din reacțiile fanilor din mediul online.

Nicole Cherry, prima ședință foto alături de iubitul ei, Florin Popa
Nicole Cherry, prima ședință foto alături de iubitul ei, Florin Popa[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry a dezvăluit numele bebelușului! Ce nume va purta fetița artistei?!

Nicole Cherry își ține la curent fanii cu tot ce se întâmpă în viața ei, mai ales de când este însărcinată. În cadrul unui interviu, vedeta le-a făcut o bucurie fanilor, motiv pentru care le-a dezvăluit numele fiicei sale, spunând că i-a apărut în vis numele ales pentru cea mică.  

Nicole Cherry, prima ședință foto alături de iubitul ei, Florin Popa
Nicole Cherry, prima ședință foto alături de iubitul ei, Florin Popa[Sursa foto: Instagram]

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis. (...)  S untem foarte aproape de momentul în care ne vom întâlni cu micuța noastră cireșică. Și pot să vă spun că abia aștept să o cunoaștem, să o simțim, să ne bucurăm împreună, să ieșim la plimbare”, a spus Nicole Cherry. Citește continuarea  aici.