Stiri mondene

Nicole Cherry, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă! Artista este însărcinată în 6 luni: ”A trecut repede timpul”

Nicole Cherry, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă! Artista este însărcinată în 6 luni
Nicole Cherry [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry le-a făcut o surpriză fanilor și a împărtășit pe rețelele sociale o fotografie emoționantă cu burtica de gravidă.

De când a aflat că este însărcinată, Nicole Cherry este în culmea fericirii! Vedeta așteaptă cu sufletul la gură ziua în care își va ține în brațe copilașul. Recent, viitoarea mămică și-a bucurat fanii prin intermediul unei fotografii de colecție. Mai exact, Nicole Cherry a postat la InstaStory o nouă imagine cu burtica de graviduță. Mai mult, vedeta le-a dezvăluit fanilor din mediul online în câte luni este însărcinată.

”În aproximativ o săptămână fac șase luni! A trecut repede, foarte repede.”, a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă! Artista este însărcinată în 6 luni: ” A trecut repede timpul”
Nicole Cherry, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry este pregătită să devină mamă: ”Mi-am dorit să fiu mamă tânără”

Nicole Cherry a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri. Un fan a vrut să știe dacă vedeta este pregătită să devină mămică.

La scurt timp, a venit și răspunsul artistei, aceasta a recunoscut că și-a dorit foarte mult să fie mamă tânără.

Nicole Cherry, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă! Artista este însărcinată în 6 luni: ” A trecut repede timpul”
Nicole Cherry, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă[Sursa foto: Instagram]

”Eu mă simt pregătită, adică mi-am dorit foarte tare să fiu mamă tânără. Se pare că am reușit și cred că o să fac față. Nu îmi este frică de absolut nimic. De-abia aștept!”, a spus artista.

Nicole Cherry, dezvăluiri despre primele săptămâni de sarcină

”În primele săptămâni de sarcină nu îmi plăcea mai nimic, adică mâncam pâine și cartofi la cuptor. Am avut mici grețuri și starea de oboseală, asta mă termina pe mine cel mai tare, dar în rest de la trei luni am început să mănânc normal. De exemplu, timp de trei luni nu am mâncat usturoi și ceapă”, a mai adăugat Nicole Cherry.