Stiri mondene

Nicole Cherry, despre momentul când a aflat că este însărcinată pentru prima oară: ”Am fost puțin derutată”

Nicole Cherry, despre momentul când a aflat că este însărcinată pentru prima oară: ”Am fost puțin derutată”
Nicole Cherry le-a povestit fanilor din mediul online cum a aflat că este însărcinată. Ce dezvăluiri a făcut viitoarea mămică?!

Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi! În prezent, artista este împlinită din toate punctele de vedere. Se bucură de o carieră solidă în industria muzicală, iar în ceea ce privește viața personală, vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenerul său de viață. Cei doi vor deveni părinți pentru prima oară! Când vine vorba de viața personală, cântăreața preferă să și-o țină departe de lumina reflectoarelor, însă din când în când, Nicole Cherry le răspunde fanior la diverse întrebări.

Așa cum s-a întâmplat și de această dată. Viitoarea mămică le-a dezvăluit internauților cum a aflat că este însărcinată.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

”Bănuiam! Înca nu-mi întârziase menstruația, practic am făcut testul în prima zi în care trebuia să-mi vină menstruația, a ieșit cea de-a doua liniuță foarte ștearsă și am fost puțin derutată, dar mi s-a confirmat că este”, le-a spus artista fanilor. 

Nicole Cherry, despre momentul când a aflat că este însărcinată pentru prima oară
Nicole Cherry, despre momentul când a aflat că este însărcinată pentru prima oară[Sursa foto: Instagram]

Își dorea Nicole Cherry să fie mamă de băiat?!

Nicole Cherry a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că este însărcinată pentru prima oară! Pentru că le răspunde des fanilor la întrebările legate de sarcină, internauții nu au ezitat să o întrebe dacă își dorea băiețel sau fetiță.

”Mi-am făcut tot felul de calcule băbești, eu la rândul meu făceam calcule băbești fetelor care rămâneau gravide și le ziceam dacă e băiat sau fată și fix aia era. Se pare că la mine nu a funcționat. Nu pot să zic că îmi doream ceva special, dacă aveam băiat pur și simplu îmi doream să fie sănătos. Când am aflat că o să fie fetiță m-am bucurat atât de tare, pentru că nu îmi plăcea niciun nume de băiat. Așa că la fetiță e mai simplu.”, a mai adăugat Nicole Cherry.