Stiri mondene

Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței sale: ”Mi-a apărut într-un vis”

Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței sale
Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței sale [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor numele bebelușului. Ce nume va purta fetița artistei?!

De când au aflat că o să devină părinți pentru prima oară, Nicole Cherry și Florin Popa sunt în culmea fericirii. Deși este încă foarte tânără, Nicole Cherry și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar iubitul ei de asemenea. Visul li s-a împlinit și spre finalul anului își vor strânge în brațe fetița. Frumoasa artistă își ține la curent fanii cu tot ce se întâmpă în viața ei, mai ales de când este însărcinată.

În cadrul unui interviu, vedeta le-a făcut o bucurie fanilor, motiv pentru care le-a dezvăluit numele fiicei sale, spunând că i-a apărut în vis numele ales pentru cea mică. 

Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței sale
Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței sale[Sursa foto: Instagram]

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis. (...)  S untem foarte aproape de momentul în care ne vom întâlni cu micuța noastră cireșică. Și pot să vă spun că abia aștept să o cunoaștem, să o simțim, să ne bucurăm împreună, să ieșim la plimbare”, a spus Nicole Cherry.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nicole Cherry este pregătită să devină mamă: ”Mi-am dorit să fiu mamă tânără”

Cântăreața a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri. Un fan a vrut să știe dacă vedeta este pregătită să devină mămică. La scurt timp, a venit și răspunsul artistei, aceasta a recunoscut că și-a dorit foarte mult să fie mamă tânără. 

”Eu mă simt pregătită, adică mi-am dorit foarte tare să fiu mamă tânără. Se pare că am reușit și cred că o să fac față. Nu îmi este frică de absolut nimic. De-abia aștept!”, a spus Nicole Cherry la InstaStory.

Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței sale
Nicole Cherry a dezvăluit numele fetiței sale[Sursa foto: Instagram]

Motivul pentru care Nicole Cherry a ținut sarcina ascunsă

”Am ținut bine secret înainte. O săptămână înainte de lansarea oficială. Am vrut sa mă asigur că copilul este bine și sănătos și pentru mine să am grijă de mine în totalitate. Eu aș fi spus din prima zi, dar trebuie să ai răbddare în primul trimestru',  a spus Nicole Cherry.