Stiri mondene

Nicole Cherry, noi declarații despre sarcină! Vedeta abia așteaptă să-și țină în brațe fetița: ”Nu am cum să explic în cuvinte”

Nicole Cherry, noi declarații despre sarcină
Nicole Cherry, noi declarații despre sarcină [Sursa foto: Captură YouTube]
Nicole Cherry a făcut declarații emoționante despre sarcină! Uite cum se vede artista în rolul de mamă!

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, formează un cuplu de mai bine de trei ani! De când au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară, cei doi sunt în culmea fericirii și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe fetița. Frumoasa artistă își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, mai ales de când este însărcinată. În cadrul unui interviu, artista le-a dezvăluit telespectatorilor că este foarte pregătită pentru momentul întâlnirii cu primul ei bebeluș.

Iubita lui Florin Popa își dorește să fie mamă, prietenă și cea mai bună sfătuitoare pentru micuța sa. 

Nicole Cherry, noi declarații despre sarcină
Nicole Cherry, noi declarații despre sarcină[Sursa foto: Captură YouTube]

”Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă foarte frumoasă, încerc să mă bucur din plin, pentru că fiecare sarcină e diferită. Astea șase luni au trecut repede, n-am suferit schimbări majore, n-am avut pofte mari, suntem foarte bine. Creștem și așteptăm să vedem cum se anunță următoarea perioadă, cred că o să fie un pic mai greu, dar o să trecem cu brio. E o perioadă în care orice femeie e mai răsfățată, dar eu nu-l pun în dificultate pe Florin cu pofte târzii, uneori chiar el se miră că nu-i zic nimic. (...)Deja simt că se face legătura dintre mine și fetiță, nu am cum să explic în cuvinte, e ceva ce doar se simte. O să doarmă cu noi, o să aibă patuțul ei în camera noastră, când o să crească o să-i pregătim și camera ei. O să fiu o mamă relaxată, asta îmi doresc, vreau să fiu prietena ei cea mai bună, să o urmăresc îndeaproape și să o sfătuiesc să treacă frumos prin viață, așa cum am trecut și eu alături de părinții mei”, a spus Nicole Cherry.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor numele bebelușului

  Nicole Cherry le-a făcut o bucurie fanilor, motiv pentru care le-a dezvăluit numele fiicei sale, spunând că i-a apărut în vis numele ales pentru cea mică. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis. (...)  S untem foarte aproape de momentul în care ne vom întâlni cu micuța noastră cireșică. Și pot să vă spun că abia aștept să o cunoaștem, să o simțim, să ne bucurăm împreună, să ieșim la plimbare”, povestise Nicole Cherry, în urmă cu ceva timp.