Stiri mondene

Nicole Cherry, noi declarații despre numele copilului! Ce a spus artista despre visul care i-a botezat fetița: ”Dumnezeu mi-a dat un semn”

Nicole Cherry, noi declarații despre numele copilului! Ce a spus artista despre visul care i-a botezat fetița
Nicole Cherry, noi declarații despre numele copilului! Ce a spus artista despre visul care i-a botezat fetița [Sursa foto: Captură YouTube]
Nicole Cherry a făcut noi dezvăluiri despre visul în care i-a apărut numele fetiței sale. Uite ce a declarat vedeta!

De când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară, Nicole Cherry radiază de fericire și așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe fetița. Viitoarea mămică le-a făcut o bucurie fanilor săi, motiv pentru care le-a dezvăluit numele fiicei sale, spunând că i-a apărut în vis numele ales pentru cea mică. Invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, artista a oferit noi declarații despre visul care i-a botezat copilul.

”Înainte să aflu dacă o să am fetiță sau băiețel, nu știam ce îmi doresc mai tare. Am visat că am născut un băiețel și m-am bucurat, iar atunci când am visat că am fată a fost extrem de real. Deci, foarte real!(...) Am făcut testul ăla mai avansat unde îți spune absolut tot despre copil...că este în regulă și 100% ce sex va avea, asta a fost în primele două luni de sarcină.

Am visat și m-am trezit efectiv nu înțelegeam, după am sunat-o imediat pe mama și i-am spus ce am visat.(...) În momentul când mi-au adus-o am spus Anastasia și am zis că dacă aflu că este fetiță, eu nu am cum să nu-i pun numele ăsta. Parcă Dumnezeu mi-a dat un semn și mi-a ușurat munca cu privire la numele bebelușului. Mă bucur că am primit semnul ăsta!”
, a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry, noi declarații despre numele copilului! Ce a spus artista despre visul care i-a botezat fetița
Nicole Cherry, noi declarații despre numele copilului! Ce a spus artista despre visul care i-a botezat fetița[Sursa foto: Captură YouTube]

Nicole Cherry, declarații emoționante despre sarcină

În cadrul unui interviu, Nicole Cherry le-a dezvăluit telespectatorilor că este foarte pregătită pentru momentul întâlnirii cu primul ei bebeluș. Tânăra artistă își dorește să fie mamă, prietenă și cea mai bună sfătuitoare pentru micuța sa. 

Nicole Cherry, noi declarații despre numele copilului! Ce a spus artista despre visul care i-a botezat fetițaNicole Cherry, noi declarații despre numele copilului! Ce a spus artista despre visul care i-a botezat fetița
Nicole Cherry, noi declarații despre numele copilului! Ce a spus artista despre visul care i-a botezat fetița[Sursa foto: Captură YouTube]

”Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă foarte frumoasă, încerc să mă bucur din plin, pentru că fiecare sarcină e diferită. Astea șase luni au trecut repede, n-am suferit schimbări majore, n-am avut pofte mari, suntem foarte bine. Creștem și așteptăm să vedem cum se anunță următoarea perioadă, cred că o să fie un pic mai greu, dar o să trecem cu brio. E o perioadă în care orice femeie e mai răsfățată, dar eu nu-l pun în dificultate pe Florin cu pofte târzii, uneori chiar el se miră că nu-i zic nimic. (...)Deja simt că se face legătura dintre mine și fetiță, nu am cum să explic în cuvinte, e ceva ce doar se simte. O să doarmă cu noi, o să aibă patuțul ei în camera noastră, când o să crească o să-i pregătim și camera ei. O să fiu o mamă relaxată, asta îmi doresc, vreau să fiu prietena ei cea mai bună, să o urmăresc îndeaproape și să o sfătuiesc să treacă frumos prin viață, așa cum am trecut și eu alături de părinții mei”, spusese Nicole Cherry, în urmă cu ceva timp.