Stiri mondene

Motivul pentru care Nicole Cherry nu s-a căsătorit cu tatăl copilului, Florin Popa: ”Nu am de ce să ascund”

Motivul pentru care Nicole Cherry nu s-a căsătorit cu tatăl copilului, Florin Popa
Motivul pentru care Nicole Cherry nu s-a căsătorit cu tatăl copilului, Florin Popa [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry a lăsat pe toată lumea fără cuvinte după ce a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit cu iubitul ei, Florin Popa. Uite despre ce este vorba!

Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor, în mai puțin de trei luni își vor putea ține bebelușul în brațe. Deși sunt într-o relație de mulți ani, frumoasa artistă și iubitul ei nu au făcut pasul cel mare, acela de a merge în fața altarului. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Nicole Cherry, cea mai tânără viitoare mămică din showbiz-ul românesc, a spus de ce nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei.

Conform spuselor sale, vedeta a recunoscut că se gândește la o viitoare cununie, atunci când va ajunge la greutatea pe care o avea înainte să rămână însărcinată. 

Motivul pentru care Nicole Cherry nu s-a căsătorit cu tatăl copilului, Florin Popa
Motivul pentru care Nicole Cherry nu s-a căsătorit cu tatăl copilului, Florin Popa[Sursa foto: Instagram]

Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie... să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte.

Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva.(...) Am luat șase kilograme în momentul de față. Nu am de ce să ascund. Mă simt foarte bine. Nu am simțit aceste 6 kilograme. Mă bucur că ea crește și se dezvoltă foarte bine. Sperăm că și ultimele 3 luni să fie la fel de bine și să le ținem sub control”
, a spus Nicole Cherry.

Motivul pentru care Nicole Cherry nu s-a căsătorit cu tatăl copilului, Florin Popa
Motivul pentru care Nicole Cherry nu s-a căsătorit cu tatăl copilului, Florin Popa[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry, despre începuturile relației cu Florin Popa

Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună din 2018, iar cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar tatăl artistei. După aproximativ un an de relație, cei doi s-au mutat împreună. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

”Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El e mai mare decât mine. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea…Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, spusese artista în urmă cu ceva timp.