Stiri

Netflix a anunțat oficial sezonul doi al serialului fenomen -„Jocul calamarului”/ „Squid Game”

Al doilea sezon al serialului-fenomen „Squid Game” revine pe Netflix!
Al doilea sezon al serialului-fenomen „Squid Game” revine pe Netflix! [Sursa foto: Captură YouTube]
Vești bune pentru fani! „Jocul calamarului”/ „Squid Game” revine cu al doilea sezon.

Netflix a confirmat duminică (12 iunie) oficial că serialul „Jocul calamarului”/ „Squid Game” va reveni pentru un al doilea sezon, după succesul său fenomenal. Pe contul de Instagram a apărut un video scurt în prim-planul căruia apare ochiul păpușii Young-hee, surprinsă în mai multe secvențe din primul sezon al „Squid Game”. La un moment dat, pe pupila păpușii creepy apare cifra doi, iar în descrierea filmulețului s-a anunțat, cu o replică faimoasă din serial, că în curând începe noul sezon: „ Red light...

GREENLIGHT” (n.r. lumina roșie... undă verde).

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Netflix US (@netflix)

Citeste si: TEASER: Netflix a lansat primele imagini din "Money Heist: Korea- Joint Economic Area", o variantă sud-coreeană a serialului "La Casa de Papel"

„Mi-a luat 12 ani să aduc la viață abia anul trecut primul sezon al Squid Game.

Dar a durat doar 12 zile ca Squid Game să devină cel mai urmărit serial din toate timpurile, pe Netflix. Ca scriitorul, producătorul și regizorul serialului, (n.r. – vreau să transmit) o dedicație pentru fanii de oriunde din lume. Vă mulțumesc pentru că ne urmăriți și iubiți serialul”,  a spus creatorul „ Squid Game ”, Hwang Dong-Hyuk.

Al doilea sezon al serialului-fenomen „Squid Game” revine pe Netflix!
Al doilea sezon al serialului-fenomen „Squid Game” revine pe Netflix![Sursa foto: Twitter]

Când va avea loc premiera noului sezon din „Squid Game”

Al doilea sezon al serialului "Squid Game" ("Jocul calamarului"), cea mai de succes producţie din istoria platformei Netflix, va fi lansat la sfârşitul anului viitor sau în 2024, a dezvăluit creatorul său, Hwang Dong-hyuk, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, relatează EFE.Potrivit publicaţiei, această întârziere se datorează faptului că, deocamdată, Dong-hyuk "nu are decât câteva pagini cu idei", care încă nu au fost transpuse într-un scenariu final.

Al doilea sezon al serialului-fenomen „Squid Game” revine pe Netflix!
Al doilea sezon al serialului-fenomen „Squid Game” revine pe Netflix![Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Hoyeon Jung, protagonista serialului coreean „Squid Game”, dezvăluiri despre cum a devenit faimoasă peste noapte: „Am fost atât de confuză”

Oamenii vor fi supuşi unor noi probe prin alte jocuri.(...) Este posibilă solidaritatea între oameni?",  a explicat creatorul serialului sud-coreean, care a lăsat în suspans o întrebare pentru fanii serialului