Stiri mondene

Hoyeon Jung, protagonista serialului coreean „Squid Game”, dezvăluiri despre cum a devenit faimoasă peste noapte: „Am fost atât de confuză”

Hoyeon Jung, protagonisa serialului coreean „Squid Game”, dezvăluiri despre cum a devenit faimoasă peste noapte
Hoyeon Jung, protagonisa serialului coreean „Squid Game”, dezvăluiri despre cum a devenit faimoasă peste noapte [Sursa foto: Instagram]
Actrița Hoyeon Jung a a vorbit deschis despre cum a devenit faimoasă peste noapte. Uite ce confesiuni a făcut protagonista serialului fenomen„Squid Game”!

HoYeon Jung, cea care joacă rolul lui Kang Sae în serialul fenomen „Squid Game”, se bucură de un adevărat succes profesional. În cadrul unui interviu, actrița a vorbit despre succesul răsunător pe care îl bifează în lumea actoriei. Conform spuselor sale, după ce a fost lansat thriller-ului peliculei „Squid Game”, viața ei s-a schimbat radical, devenind una dintre cele mai faimoase actrițe. Mai mult, protagonista serialului „Squid Game”, a ținut să precizeze că, în momentul când a observat că faima a luat-o cu asalt, aceasta s-a bazat pe membrii familei pentru a o ține cu picioarele pe pământ.

De asemenea, vizibilitatea producției a dus-o pe actriță chiar pe coperta celebrei reviste Vogue Coreea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vogue (@voguemagazine)

„Nu știu de ce, dar nu puteam să mănânc. Am fost atât de confuză și a fost totul atât de haotic. Nu mi-a venit să cred și nu puteam să am încredere în ceea ce se întâmplă.(...) Mama a glumit că jocul meu actoricesc este foarte real, ca atunci când sunt răutăcioasă cu ea, iar sora mea mai mică n-a fost niciodată interesată de cariera mea, așa că atunci când mi-a spus că „nu joc rău” în Squid Game am fost destul de surprisă”, a spus Hoyeon Jung

 Hoyeon Jung, protagonisa serialului  coreean „Squid Game”, dezvăluiri despre cum a devenit faimoasă peste noapte
Hoyeon Jung, protagonisa serialului coreean „Squid Game”, dezvăluiri despre cum a devenit faimoasă peste noapte[Sursa foto: Instagram]

Squid Game, cel mai popular serial la debut

Reamintim că în primele 17 zile de când a fost lansat, „Squid Game” a fost urmărit de 111 milioane de conturi. Conform surselor, serialul a devenit un fenomen al culturii pop. Acesta a generat meme-uri și chiar idei de costume de Halloween. de când a debutat pe Netflix, producţia sud-coreeană a ajuns pe primul loc din Top 10 în 94 ţări. În Statele Unite, spun cei de la Netflix, serialul sud-coreean a staţionat pe primul loc 21 de zile.

Citeste si: Ţi-a plăcut Squid Game? Iată alte cinci seriale sud-coreene pe care le găseşti pe Netflix

Când am început să investim în seriale și filme coreene, în 2015, am știut că vrem să facem povești de talie mondială pentru audiența de bază din Asia și din lume.(...) Astăzi, Squid Game a trecut dincolo de cele mai sălbatice vise ale noastre. Squid Game ne-a dat mai multă încredere că strategia noastră globală merge în direcția corectă”, a declarat Minyoung Kim, vicepreședintele de conținut al Netflix pentru Asia Pacific, cu excepția Indiei.

Citește contiuarea aici