Stiri

TEASER: Netflix a lansat primele imagini din "Money Heist: Korea - Joint Economic Area", o variantă sud-coreeană a serialului "La Casa de Papel"

Netflix a lansat primele imagini din Money Heist: Korea - Joint Economic Area, o variantă sud-coreeană a serialului La Casa de Papel
Netflix a lansat primele imagini din Money Heist: Korea - Joint Economic Area, o variantă sud-coreeană a serialului La Casa de Papel [Sursa foto: Captură YouTube]
Oficialii Netflix au dezvăluit primul teaser pentru versiunea coreeană a serialului „La Casa de Papel”.

După succesul răsunător al serialului spaniol „Fabrica de bani”, care și-a câștigat fani în toată lumea, platforma Netflix lucrează o variantă coreeană a celebrei producții, intitulată "Money Heist: Korea- Joint Economic Area". Producția coreeană va avea douăsprezece episoade și va fi co-produsă de Netflix și de companiile coreeane BH Entertainment și Contents Zium. Regia îi va reveni lui Kim Hong-sun („The Guest”), iar scenariul va fi semnat de Ryu Yong-jae („My Holo Love”). 

Netflix a lansat primele imagini din Money Heist: Korea - Joint Economic Area, o variantă sud-coreeană a serialului La Casa de Papel
Netflix a lansat primele imagini din Money Heist: Korea - Joint Economic Area, o variantă sud-coreeană a serialului La Casa de Papel[Sursa foto: Captură YouTube]
 

De precizat este faptul că Álex Pina, creatorul și producătorul serialului original „La Casa de Papel”, va fi producătorul executiv al variantei sud-coreene. Deși nu a fost anunțată data oficială de lansare, un comunicat de presă informează că producția coreeană va fi difuzată în acest an. 

Citeste si: Seriale şi filme care apar pe Netflix în ianuarie 2022: Surprize mari!

„Money Heist: Korea – Joint Economic Area" beneficiază de primul teaser ce debutează cu imaginea Profesorului- interpretat de Yoo Ji-tae,  plănuind un jaf. Remake-ul "La Casa de Papel" îl va avea în distribuție și pe Park Hae-soo, cunoscut pentru rolul din celebrul „ Squid Game". Actorul îl va interpreta pe Berlin, mâna dreaptă a Profesorului.

TEASER: „Money Heist: Korea- Joint Economic Area"

Ultimele episoade ale serialului La Casa de Papel, disponibile pe Netflix

Odată cu ultimele episoade apărute pe Netflix, pe data de 3 decembrie, se încheie cel de-al cincilea sezon al serialului „La Casa de Papel”. Regizorul a confirmat faptul că nu dorește ca serialul să mai continue, deoarece consideră că a epuizat toate sursele de inspirație.

Citeste si: Delia și Steve Aoki au cântat „The Last Bella Ciao”, un tribut pentru ultimul sezon „La casa de Papel”

„A fost o adevărată provocare să găsim cel mai bun final, ne-a luat foarte mult timp să găsim un echilibru, cheia în care să încheiem această aventură. Dar acum simt că acest volum are cele mai bune scene din tot serialul. Sub această presiune enormă, am reușit să creăm ceva care cred că va fi pe placul publicului. ”, a declarat regizorul Jesús Colmenar.