Stiri

Ţi-a plăcut Squid Game? Iată alte cinci seriale sud-coreene pe care le găseşti pe Netflix

Ţi-a plăcut Squid Game? Iată alte cinci seriale sud-coreene pe care le găseşti pe Netflix
[Sursa foto: Facebook ]
Pe lângă Squid Game, pe Netflix se găsesc şi alte seriale sud-coreene foarte interesante.

 Squid Game a devenit rapid un serial adorat în întreaga lume. Netflix a dat lovitura cu producţia sud-coreeană, care a făcut o publicitate imensă cinematografiei ţării asiatice. De la lansarea Squid Game, serialele şi filmele sud-coreene au devenit tot mai căutate.

5 seriale sud-coreene pe care le găseşti pe Netflix

 Extracurricular

În acest serial acţiunea este concentrată asupra lui Oh Ji-soo, un student model, care conduce însă o afacere ilegală.

Gyu-ri, o colegă de clasă, îi află secretul, dar totul începe să meargă prost când o altă persoană implicată în afacere este arestată.

 Sisyphus: The Myth 

"Sisyphus: The Myth" este un alt serial sud-coreean de pe Netflix care merită urmărit. Un inginer genial face cunoştinţă cu secretele periculoase ale lumii, dar şi cu o femeie misterioasă, care a venit din viitor pentru a-l ajuta să salveze lumea.

Ţi-a plăcut Squid Game? Iată alte cinci seriale sud-coreene pe care le găseşti pe Netflix

 Rugal

Acest serial a fost lansat la începutul anului trecut şi are un succes foarte mare. Un ofiţer de poliţie se luptă să distrugă cea mai mare organizaţie criminală din Coreea de Sud, însă planul nu îi reuşeşte. Soţia sa este ucisă, el este lăsat fără vedere, iar crima îi este pusă în cârcă. Acesta găseşte o cale să să răzbune, după ce este cooptat în cadrul unei organizaţii secrete, pe nume Rugal.

 Abyss

Go Se-yeon şi Cha Min mor în incidente separate, dar se reîncarnează în corpuri diferite. Cei doi eroi ai serialului încearcă apoi să îşi dea seama cum a fost posibil acest lucru şi cine a cauzat moartea lui Go Se-yeon.

 Memories of the Alhambra 

Aceasta este o producţie care în Coreea de Sud a avut un succes la fel de mare ca Squid Game. În serialul "Memories of the Alhambra" este vorba despre directorul unui fond de investiţii, care porneşte într-o călătorie în Spania, pentru a-l întâlni pe creatorul unui joc cu realitate virtuală. Nu dă de acesta, în schimb se întâlneşte cu o femeie şi împreună sunt implicaţi în tot felul de incidente mistrioase.