Stiri

Producţia sud-coreeană ”Squid Game”, cel mai popular serial Netflix! Peste 100 de milioane de conturi l-au vizionat

Producţia sud-coreeană ”Squid Game”, cel mai popular serial Netflix
Producţia sud-coreeană ”Squid Game”, cel mai popular serial Netflix [Sursa foto: Captură YouTube]
Oficialii Netflix au anunțat că Squid Game este cel mai popular serial la debut. Cum a ajuns ”Squid Game”de la un serial respins de toată lumea, la o mega serie de succes?!

”Squid Game” a devenit cel mai popular serial Netflix, fiind vizionat de 111 milioane de conturi în doar primele 17 zile de când a fost lansat. Din primele informații, serialul a devenit un fenomen al culturii pop. Acesta a generat meme-uri și chiar idei de costume de Halloween. 

Oficialii companiei spun că este primul serial original care depăşeşte pragul de 100 de milioane în primele 28 de zile petrecute în cadrul platformei.

De asemenea, de când a debutat pe Netflix, producţia sud-coreeană a ajuns pe primul loc din Top 10 în 94 ţări. În Statele Unite, spun cei de la Netflix, serialul sud-coreean a staţionat pe primul loc 21 de zile. 

„Când am început să investim în seriale și filme coreene, în 2015, am știut că vrem să facem povești de talie mondială pentru audiența de bază din Asia și din lume.

(...) Astăzi, Squid Game a trecut dincolo de cele mai sălbatice vise ale noastre. Squid Game ne-a dat mai multă încredere că strategia noastră globală merge în direcția corectă”
, a declarat Minyoung Kim, vicepreședintele de conținut al Netflix pentru Asia Pacific, cu excepția Indiei.

Producţia sud-coreeană ”Squid Game”, cel mai popular serial Netflix
Producţia sud-coreeană ”Squid Game”, cel mai popular serial Netflix[Sursa foto: Captură YouTube]

Jocul calamarului  spune povestea unor adulți care se confruntă cu dificultăți financiare și care ajung pe o insulă retrasă, unde sunt puși să joace o serie de jocuri.

Premiul este uriaș, peste 38 de milioane de dolari, însă din această luptă doar unul ar urma să iasă învingător, restul ajungând să-și piardă viață. 

În prezent, ” Squid Game ” este unul dintre cele mai de succes seriale de pe platforma Netflix, însă puțin știu că scenariul pentru această serie a fost scris cu zece ani în urmă. La vremea respectivă, potențialii investitori și actori nu erau prea încântați de ideea unui serial în care personajele se luptă până la moarte pentru bani.

Cu toate acestea, în tot acest timp, serialul sud-coreean despre supraviețuire a fost respins, fiind considerat grotesc și nerealist. Spre surprinderea tuturor, ”Squid Game” este gata să își adjudece titlul de cel mai urmărit serial al momentului.

Squid Game| Official Trailer| Netflix