Stiri

Motivul pentru care Scarlett Johansson a dat în judecată compania Disney

Motivul pentru care Scarlett Johansson a dat în judecată compania Disney
Motivul pentru care Scarlett Johansson a dat în judecată compania Disney [Sursa foto: Instagram]
Actrița Scarlett Johansson a dat în judecată Disney. Ce acuzații aduce actrița companiei?!

Conform surselor, Scarlett Johansson a intentat, joi, un proces împotriva Walt Disney Co, acuzând că i-a fost încălcat contractul atunci când "Black Widow" a fost lansat pe Disney+. Pelicula a fost lansată simultan în online și în cinematografe, fapt care a nemulțumit-o pe actriță, deoarece o parte din salariul acesteia, pentru această producție, era bazat pe un comision din biletele vândute în cinematografe. În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles se arată că "Black Widow" a primit o lansare exclusivă în cinematografe atunci când Johansson şi-a semnat acordul.

Motivul pentru care Scarlett Johansson a dat în judecată compania Disney
Motivul pentru care Scarlett Johansson a dat în judecată compania Disney[Sursa foto: Instagram]

”Black Widow” a ajuns în cinematografele din România pe 9 iulie

În România, ” Black Widow ”, noul film Marvel din seria „Avengers”, a avut premiera pe 9 iulie! Acțiunea filmului   are loc după evenimentele din ”Captain America: Civil War”, atunci când Natasha e nevoită să își înfrunte trecutul. Maestră în spionaj și tehnici de infiltrare, expertă în arte marțiale, cu o agilitate excepțională, Natasha devine super eroina Văduva Neagră. 

Black Widow
Black Widow[Sursa foto: Captură YouTube]

”Natasha tocmai a rupt acordurile Sokovia, l-a trădat pe secretarul Ross și Răzbunătorii se trezesc brusc dizolvați. La începutul filmului, o regăsim pe Natasha disperată să evadeze de la Ross și să plece de pe teritoriul american. Dar când primește șansa să o ia de la capăt, realizează că are de-a face cu forțe și mai rele care o obligă să revină la acțiune”, spune co-producătorul Brian Chapek.

Pe 9 iulie, „ Black Widow ” a înregistrat un record de box-office în epoca pandemiei, cu 80 de milioane de dolari în America de Nord, şi a câştigat 78 de milioane de dolari în străinătate şi 60 de milioane de dolari pe Disney Plus.