Stiri

Merită sau nu să te uiţi la Black Widow? Părerea criticilor de film

Merită sau nu să te uiţi la Black Widow? Părerea criticilor de film
[Sursa foto: Facebook ]
Aşteparea a luat sfârşit, filmul "Black Widow" având premiera în România pe 9 iulie. Dar merită sau nu să vezi această producţie?

 "Black Widow" este cel mai recent film din universul Marvel Comics. Producţia va avea premiera internaţională pe 7 iulie şi se va vedea şi în România, începând cu 9 iulie. Filmul ar fi trebuit să fie lansat încă din luna mai a anului trecut, dar din cauza pandemiei, premiera a fost amânată de trei ori. Iată ce spun criticii despre acest film!

Merită să te uiţi la Black Widow? Iată ce spun criticii de film

 200 de milioane de dolari au cheluit cei de la Marvel Studios pentru producţia filmului "Black Widow", cel de-al 24-lea din lumea Marvel. Filmările au început încă din 2019, în Norvegia, Ungaria, Anglia, Maroc şi Statele Unite ale Americii. Filmul regizat de Cate Shortland are o distribuţie de excepţie, cu Scarlett Johansson în rolul principal, alături de Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, William Hurt, Ray Winstone şi Rachel Weisz.

Merită sau nu să te uiţi la Black Widow? Părerea criticilor de film

 Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), o fostă asasină extrem de bine antrenată de KGB, este forţată să fugă şi să lupte pentru viaţa ei, după ce o conspiraţie bine pusă la punct a încercat să o doboare. Natasha se confruntă şi cu fostele ei legături din perioada în care era spion şi este nevoită să facă faţă tuturor piedicilor.

 Crticii de film au fost impresionaţi de poveste şi de modul în care a fost produs filmul, iar recenziile au fost în foart mare măsură pozitive.

"Black Widow este în sfârşit aici, după ani de întârzieri. Dar a meritat aşteptarea? Răspunsul scurt este da", a declarat Tessa Smith. "Răbdarea noastră a fost răsplătită. Marvel Studios a reuşit din nou să livreze ceva bun", a spus şi Danielle Solzman. Criticii au fost impresionaţi de acţiunea filmului. "Acest film are unele dintre cele mai bune secvenţe de acţiune, din câte îmi amintesc", a declarat Mae Abdulbaki. "Este o diferenţă plăcută faţă de alte personaj Marvel, care se credeau nemuritoare", a spus şi Nicole Clark.