Stiri mondene

Actrița Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit

 Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit
Actrița Scarlett Johansson, în vârstă de 35 de ani și Colin Jost, scenaristul „Saturday Night Live” au confirmat că s-au căsătorit.

Nunta celor doi a fost o ceremonie intimă care s-a ținut weekend-ul trecut, astfel că nu s-a făcut foarte mult tam-tam pe această temă. Scarlett Johansson și Colin Jost au anunțat în mai 2019 că s-au logodit după o relație de doi ani. Cei doi s-au apropiat după ce actrița a fost invitată în emisiunea „Saturday Night Live”, în urmă cu mai bine de 10 ani, pe vremea când Colin Jost scria scenariul celebrei emisiuni. 

Scarlett Johansson a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Reynolds şi cu jurnalistul Romain Dauriac, cu care are o fiică, Rose, născută în 2014, informează News.ro. În ceea ce-l privește pe soțul ei, Colin Jost, acesta se află la primul mariaj.

Scarlett Johansson și Colin Jost  și-au unit destinele weekend-ul trecut 

Joi, 29 octombrie, organizația Meals on Wheels America a confirmat că actrița și scenaristul și-au oficializat relația. 

„Suntem extrem de bucuroși să dezvăluim că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit weekendul trecut într-o ceremonie intimă, alături de familie și de alte persoane dragi lor. Au respectat toate măsurile impuse de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din cauza pandemiei de COVID-19. Dorința cuplului din ziua nunții a fost aceea de a face o diferență în ceea ce-i privește pe adulții vulnerabili în aceste momente, sprijinind organizația Meals on Wheels America”, au declarat reprezentanții organizației. 

Organizația a postat și un mesaj ghiduș alături de o fotografie cu un feribot pe care în loc de „Just Married” au scris „Jost Married”.