Stiri

Adele a petrecut cu albumul „30” a cincea săptămână consecutiv pe primul loc în Billboard 200

Adele a petrecut cu albumul „30” a cincea săptămână consecutiv pe primul loc în Billboard 200
Adele a petrecut cu albumul „30” a cincea săptămână consecutiv pe primul loc în Billboard 200 [Sursa foto: Instagram]
Pentru a cincea săptămână consecutiv, albumul ”30” al artistei Adele este pe primul loc al topului Billboard 200 din Statele Unite.

Potrivit MRC Data, albumul a fost vândut în 212.000 de unităţi vândute în Statele Unite, în săptămâna care s-a încheiat pe 23 decembrie. „30” este primul LP cu cinci săptămâni consecutiv pe primul loc în Billboard 200 după Dangerous: The Double Album" al lui Morgan Wallen (10), "Sour", al Oliviei Rodrigo şi "Certified Lover Boy" al lui Drake (fiecare câte cinci săptămâni). 

Citeste si: Adele le-a cântat fanilor de pe Instagram următoarea piesă pe care o va lansa. Cum sună „To be loved”

În plus, albumul „30” al artistei Adele a înregistrat vânzări de 200.000 de exemplare în trei săptămâni, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii trei ani de la „Scorpion” al lui Drake.

Album: Adele- „30”

Adele, în fruntea topurilor din Marea Britanie! „30” este cel mai bine vândut album lansat în 2021

Adele a realizat o performanţă rară, clasându-se simultan pe primul loc atât în topul vânzărilor de albume, cât şi în cel al single-urilor din Marea Britanie, cu mult aşteptatul material discografic “30”, lansat pe 19 noiembrie, şi piesa „ Easy on Me ”. “30” a devenit astfel cel de-al patrulea LP al artistei care ajunge pe prima poziţie în topul britanic.