Stiri

Mesaje de Paşte 2022: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat!

Mesaje de Paşte 2022: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat!
[Sursa foto: Facebook ]
Mai jos regăsiţi cele mai frumoase mesaje cu ocazia Paştelui. Urează-le apropiaţilor Hristos a Înviat!

În 2022, Paştele se sărbătoreşte pe 24 aprilie. Aceasta este considerată cea mai importantă sărbătoare creştinească. De aceea, în Duminica Paştelui, românii pregătesc mâncăruri tradiţionale, să îmbracă în cele mai bune haine şi le trimit apropiaţilor cele mai frumoase urări şi felicitări.

Citeste si: Calendar ortodox 26 aprilie 2022: Ce sărbătoare este azi, în a treia zi de Paşte?

Cele mai frumoase mesaje de Paşte. Hristos a Înviat!

- Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat! 

- O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit! 

- Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos! 

- Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT! 

- Fie că Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat! 

- Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat! 

- Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat! 

- Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paște fericit! 

Mesaje de Paşte 2022: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat!

- Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului. Paște Fericit! 

- Fie ca Paştele să-ţi întârească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat! Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit! 

- A venit timpul ca speranța, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat! 

Citeste si: Prima zi de Paște 2022. Tradiții și obiceiuri

Citeste si: Mesaje și urări de Paște în engleză și alte limbi străine. Cum să le urezi un Paște Fericit celor de peste hotare