Stiri mondene

Mario Fresh, scos de pe rețelele sociale. TikTok i-a închis contul de pe platformă. Cum a reacționat artistul: ”Mă lăsați să continui cariera”

TikTok i-a închis contul lui Mario Fresh
 Mario Fresh [Sursa foto: Facebook]
TikTok i-a închis contul lui Mario Fresh. Artistul n-a mai rezistat și a reacțioant imediat.

Mario Fresh este unul dintre cei mai ascultați și îndrăgiți artiști ai momentului. După colaborarea inedită pe care a avut cu Alex Velea și Smiley, cântărețul s-a bucurat de un succes formidabil, fiind râvnit de foarte multe admiratoare. Are sute de mii de fanii în mediul online, la care se adaugă milioanele de vizualizări pe care le strânge la fiecare piesă nouă. De-a lungul timpului, Mario Fresh a colaborat cu numeroși artiști consacrați precum Connect- R, Mira și Andra.

TikTok i-a închis contul lui Mario Fresh
Mario Fresh[Sursa foto: Facebook]

Deși este o prezență foarte activă pe rețelele sociale, Mario Fresh a dispărut din mediul online. Urmăritorii se întreabă ce s-a întâmplat cu el, din moment ce obișnuiește să posteze zilnic. În urmă cu câteva ore, artistul a trăit momente de confuzie, după ce platforma TikTok a decis să-i închidă contul. Cântărețul își ține mereu fanii la curent cu viața personală sau cu proiectele în care se implică.

Așa cum a făcut-o și de data aceasta când le-a arătat susținătorilor că TikTok i-a închis contul, acesta fiind și motivul pentru care nu este activ pe platformă.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, imagini inedite din vacanță: ”O nouă zi în paradis”. Cum s-au fotografiat cei doi în Bali

”Jur că am fost cuminte. Mă lăsați să continui cariera de tiktoker pe acest cont? Vă rog frumos.”, este mesajul scris de Mario Fresh.

TikTok i-a închis contul lui Mario Fresh
TikTok i-a închis contul lui Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

 

Mario Fresh, neîndreptățit la gala The Artist Awards 

Mario Fresh nu și-a putut ascunde nemulțumirea și a afirmat în mod public că ar fi trebuit să fie premiat la marile gale din România pentru hiturile pe care le-a compus și le-a lansat anul acesta. Iubitul Alexiei Eram a menționat piesele pentru care consideră că ar fi rebuit să primească apreciere și recunoaștere.

Citește și: Mario Fresh, declarații emoționante despre relația cu Alexia Eram: „Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească”

„Salut! Eu sunt Mario Fresh, cântăreț și compozitor al hitului din 2022 ”Necesar”. Cred că ați uitat să-mi dați premiile. Am fost eu lăsat în umbră??? Sau doar am uitat să menționez și de ”Umbre”?(...) Nu e vorba despre premii, ci doar despre ce transmitem noi ca artiști publicului. Așadar, doar muzica vorbește. Să fim fericiți cu toții! Vă pup și vă iubesc! Real!”, a scris Mario Fresh, pe InstaStories, unde i-a și etichetat pe cei care l-ar fi neîndreptățit.