Stiri mondene

Alexia si Mario Fresh, ipostaze fierbinți în vacanța din Bali. Andreea Esca nu s-a putut abține si a comentat imediat

Alexia si Mario Fresh
Alexia si Mario Fresh [Sursa foto: Facebook]
Mario Fresh și Alexia Eram, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au pozat în ipostaze incendiare pe plajele din Bali. Cum a reacționat Andreea Esca când a văzut imaginile?

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de 6 ani și nu ratează niciun moment să le arate fanilor cât de mult se iubesc și cât este de solidă relația lor. Pentru că nu și-au petrecut sărbătorile împreună, cei doi au decis ca începutul de an să și-l dedice doar pentru ei, așa că au plecat într-o vacanță romantică, unde se distrează pe cinste.

Alexia si Mario Fresh
Alexia si Mario Fresh[Sursa foto: Facebook]

Cântărețul și partenera sa de viață își țin la curent fanii cu evenimentele importante din viața lor, iar pozele din vacanță nu au fost deloc puține. Cei doi au postat mai multe imagini din vacanță, dar una dintre ele a fost cu totul surprinzătoare, motiv pentru care a făcut „deliciul” publicului. La vederea imaginilor, Andreea Esca a avut o primă reacție.

”Tinerețe! Viață! Fericire!”, este mesajul scris de Andreea Esca.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mario Fresh (@goldenboymario)

Mario Fresh, declarații emoționante despre relația cu Alexia Eram: „Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească”

Invitat în cadrul unui podcast, Mario Fresh  a făcut dezvăluiri incendiare despre cariera sa, familie, iubita sa, dar și despre muzica pe care urmează să o lanseze. A vorbit cu mare sinceritate despre momentul în care s-a cunoscut cu Alexia Eram, despre iubirea pe care și-o poartă unul altuia, dar și despre momentele mai puțin plăcute. 

Alexia si Mario Fresh
Alexia si Mario Fresh[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram, 6 ani de relație! Fiica Andreei Esca, detalii neștiute din viața de cuplu: „E o chestie de-a lui”

„Eu n-am văzut o femeie în viața asta care să poată să iubească atât de mult o persoană.  Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească. Nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală”  ,   a precizat Mario Fresh în podcastul lui Damian Drăghici.