Stiri mondene

Mario Fresh, dezvăluiri inedite despre Alex Velea: „Datorită lui am cunoscut celebritatea”

Mario Fresh, dezvăluiri inedite despre Alex Velea: „Datorită lui am cunoscut celebritatea”
Într-un interviu oferit pentru theExclusive, Mario Fresh a făcut dezvăluiri neașteptate despre prietenia cu Alex Velea.

La finalul anului trecut, Mario Fresh a părăsit proiectul Golden Boy Society. Motivul invocal la vremea respectivă a fost faptul că nu mai era de acord cu unele idei impuse de Alex Velea. Recent, invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, Mario Fresh a oferit noi detalii despre iubitul Antoniei. Conform spuselor sale, Alex Velea a fost persoana care i-a îndrumat pașii către o carieră de succes. Mai mult, datorită lui Alex Velea, Mario Fresh a cunoscut celebritatea.

Mario Fresh, dezvăluiri inedite despre Alex Velea: „Datorită lui am cunoscut celebritatea”

„Da, am cunoscut celebritatea prin Alex Velea. A fost norocul că l-am cunoscut pe el și pe cei din jurul lui, care au pus câte o cărămidă la cariera mea. Datorită lui am ajuns unde sunt, după care s-au...(...) În acest moment nu am o relație bună cu Alex Velea. Sunt momente când îmi lipsește Alex, înainte simțeam nevoia să-l sun și si cer o părere, dar mi-am dat seama că pot să gânesc și singur.” a povestit Mario Fresh în cadrul emisiunii online theXclusiv.

Alex Velea, declarații despre scandalul dintre el Mario Fresh

După mulți ani de colaborare și după multe piese de top lansate, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Primul care a renunțat la colaborarea cu Velea a fost Mario Fresh, dar nu a dorit să vorbească foarte mult despre această separare, spunând că a fost vorba de o diferență de idei. După ce Mario Fresh a decis să părăsească Golden Boy Society, Alex Velea a făcut câteva dezvăluiri.

Mario Fresh, dezvăluiri inedite despre Alex Velea: „Datorită lui am cunoscut celebritatea”

De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc!  Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă aşteptam la treaba asta. Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu. Deşi atunci când ei au venit în formula erau şi Rashid şi John Băiat Bun, artişti care i-au susţinut şi iubit. De la bun început, şi Mario şi Lino au ştiut dorinţa mea de a-i ajuta şi pe alţii, exact cum am făcut şi cu ei. Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad. Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society.”,  povestise Alex Velea în urmă cu ceva timp.