Stiri mondene

Alex Velea, de nerecunoscut! Artistul și-a făcut o schimbare îndrăzneață de look

Alex Velea, de nerecunoscut! Artistul și-a făcut o schimbare îndrăzneață de look
Alex Velea și-a făcut o schimbare de look total neașteptată. Iată cum arată acum artistul!

Alex Velea este unul dintre cei mai talentați artiști din România. Iubitul Antoniei își impresionează fanii cu fiecare apariție pe care o face. De-a lungul carierei sale în industria muzicală, artistul a trecut printr-o serie de schimbări majore. Pe lângă piesele de succes, Alex Velea este cunoscut și datorită look-urilor sale, pentru felul în care a arătat întodeauna, fiind foarte atent la aspectul fizic.

De data aceasta, iubitul Antoniei și-a făcut o schimbare îndrăzneață de look. Mai exact, Alex Velea s-a vopsit în două nuanțe, verde și negru. Ulterior, mama copiilor săi, Antonia, a decis să publice câteva imagini fanilor din mediul online. Atât Alex Velea, cât și iubita lui sunt extrem de încântați și consideră că îl avantajează.

Alex Velea, primele declarații despre nuntă

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. După aproximativ șapte ani de relație, cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți să meargă în fața altarului. Alex Velea a devenit nerăbdător ca Antonia să devină soția lui și în acte. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alex Velea a mărturisit că s-a săturat de viața în concubinaj. De asemenea, Antonia și Alex Velea își doresc o nuntă cu mulți invitați, ceea ce nu este posibil în acest moment.   „O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj.     Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim', a spus Alex Velea.