Stiri mondene

Mario Fresh și Alexia Eram, imagini incendiare din dormitor! Cum s-au fotografiat cei doi

Mario Fresh și Alexia Eram, imagini incendiare din dormitor! Cum s-au fotografiat
Spre deliciul fanilor, Mario Fresh și Alexia Eram s-au fotografiat împreună în pat! Cum au apărut cei doi îndrăgostiți în fața fanilor?!

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. De mai bine bine de cinci ani, cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Deși anii au trecut relația lor avansează din ce în ce mai mult. Dovadă fiind ultimele imagini postate de ei în mediul online. Mai exact, Mario Fresh și Alexia Eram s-au filmat în timp ce se aflau în pat. La un moment dat, artistul le-a povestit fanilor săi un lucru pe care l-a observat în ultima perioadă la iubita lui.

Mario Fresh și Alexia Eram, imagini incendiare din dormitor! Cum s-au fotografiat

„Mi-am dat seama că a început să fie foarte strângătoare. Ţine foarte mult la banii pe care îi cheltuie. De exemplu, am fost la cumpărături şi a luat un şampon şi un balsam pentru casă, pentru casa mea, eu aşa am crezut. A venit cu ele la mine, pentru că în seara aceea a dormit la mine. Şi ce să vezi, astăzi, când m-am dus să mă spăl pe cap la baie, nu mai erau şi am întrebat-o unde sunt şi a zis că le-a luat acasă”, a povestit Mario Fresh pe Instagram. 

Mario Fresh a recunoscut ce îl enervează la iubita lui

Alexia Eram și Mario Fresh se bucură de fiecare clipă petrecută împreună și ca în orice cuplu, artistul și partenera sa de viață se confruntă cu momente mai puțin plăcute. Artistul a mărturisit că unoeri îl deranjează modul în care Alexia Eram mănâncă. 

Mario Fresh și Alexia Eram, imagini incendiare din dormitor! Cum s-au fotografiat

Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el... O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește. Și mi-am dat seama, mănâncă prea tare. Mestecă prea puternic. M-am uitat odată la ea și am spus că nu-i zic, am mai stat un pic și se auzea prea tare, se amplifica.  Și m-am uitat la ea și i-am zis: iubire, mănâncă în cameră, te rog frumos, nu mai pot? Mănâncă și tu mai încet. Și mi-a zis că și eu mănânc la fel. Am luat un măr și m-am uitat la mine în oglindă și mănânc și eu la fel, dar asta este problema mea”, a spus Mario Fresh. Citește continuarea aici.