Stiri mondene

Ce relație are Mario Fresh cu Andreea Esca?!

Ce relație are Mario Fresh cu Andreea Esca?!
Mario Fresh a dezvăluit ce relație este între el și mama iubitei sale. Cum se înțelege cu Andreea Esca?!

Mario Fresh trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fiica Andreei Esca și multă lume se gândește că acest lucru l-a propulsat ceva mai sus în cariera sa. Invitat în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, Mario Fresh s-a arătat dezamăgit de opinia oamenilor și de micile bârfe care au apărut după ce s-a afișat cu Alexia Eram. Cu toate acestea, Mario Fresh recunoaște că relația cu fiica Andreei Esca l-a ajutat într-o oarecare măsură. 

Ce relație are Mario Fresh cu Andreea Esca?!

„Pot să spun că m-a ajutat, dar nu direct. Au fost doar ajutoare indirecte. Am fost mai mult ca o familie. Nu am încercat să forțăm lucrurile. Fiecare e pe treaba lui. Eu sunt într-o relație cu fiica ei, nu cu ea ca să aibă grija mea. Nu a mutat munții din loc, dar nu a făcut nimeni asta, nici măcar Velea”, a spus Mario Fresh în podcastul lui Radu Țibulcă. 

Mario Fresh, sfătuit de familia Alexiei Eram să colaboreze cu Andra pentru piesa „Brațe străine”

În cadrul aceluiași podcast Mario Fresh a mai dezvăluit că Familia Eram a fost cea care l-a sfătuit să colaboreze cu Andra pentru „Brațe străine”, piesă care a ajuns rapid la inima publicului. Mario a mărturisit că i se părea ceva ireal colaborarea cu Andra, dar după o discuție de 20 de minute cu Andreea Esca și soțul ei, Mario a prins curaj și l-a sunat pe Cătălin Măruță.

Ce relație are Mario Fresh cu Andreea Esca?!

„Dar ca ajutor, foarte sfătoasă, pot să spun, cu idei foarte bune. Toată familia. Ei mi-au dat ideea de a vorbi cu Andra. După un discurs de 20 de minute în care ei mi-au spus că totul e posibil. Eu vedeam imposibilă treaba. Eu cred că lumea înțelege că dacă sunt în familia asta sunt privilegiat. Sunt milionar, sunt peste tot băgat în față”, a mai spus Mario Fresh în podcastul „Vin de-o poveste”.