Stiri mondene

Locuința Rihannei din Los Angeles, înconjurată de poliție. De ce a fost nevoită artista să apeleze la forțele de ordine

Locuința Rihannei din Los Angeles, înconjurată de poliție
Rihanna
A fost alertă la casa Rihannei din Los Angeles. Motivul pentru care forțele de ordine au ajuns cât se poate de repede la reședința artistei.

Un bărbat a fost arestat după ce a călătorit peste 3.500 de kilometri pentru a încerca să o ceară în căsătorie pe Rihanna, în locuința ei din Beverly Hills. Bărbatul cu pricina a fost încătușat și a fost urcat într-o mașină de poliție. La secție, polițiștii au constatat că individul nu a încălcat nicio lege și i-au dat avertisment să nu se mai întoarcă. Rihanna pare că a depășit destul de repede incidentul, pentru că, imediat după, a fost văzută la cumpărături. 

Nu este singurul incident de acest fel prin care a trecut cântăreața. În urmă cu aproape cinci ani, un bărbat a intrat în casa vedetei în timp ce era plecată din oraș. În mai 2018, poliția din Los Angeles a fost trimisă la locuința cântăreței după ce a fost anunțat un potențial intrus. L-au găsit pe Eduardo Leon, în vârstă de 26 de ani, din Orange County, în interiorul casei ei, iar acesta a stat acolo cel puțin o zi întreagă înainte de a fi în cele din urmă electrocutat și luat în custodie.

Locuința Rihannei din Los Angeles, înconjurată de poliție
Rihanna

Rihanna așteaptă cel de-al doilea copil cu A$AP Rocky

Rihanna este foarte mândră și de relația pe care A$AP Rocky o are cu fiul lui. Artista susține că rolul unui tată este extrem de important în viața unui copil, mai ales dacă este băiețel. Aceștia tind să primească mereu validare din partea taților, iar fiul Rihannei sigur nu va duce lpsă de asta. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de RİHANNA (@rihannaofficiall)

Citește și: Rihanna, nominalizată pentru prima dată la Premiile Oscar 2023. Superstarul pop va cânta live melodia ”Lift Me Up" în cadrul ceremoniei de premiere

„Suntem cei mai buni prieteni cu un copil. Totul se schimbă când apare un copil în viața ta. Dar, pot spune că pe noi ne-a apropiat și mai mult (…) Să mă îmbrac în perioada sarcinii a fost o adevărată provocare. În prima săptămână după ce am venit de la spital, am purtat numai hoodie-uri. Dar, după ceva timp chiar nu mai știam ce să pun pe mine. Totul era fie prea mare, fie prea mic. Trebuie doar să aștepti ca nu cumva să cazi în capcana de a cumpăra haine pe care nu o să le porți niciodată. Bine, asta dacă nu rămâi însărcinată, din nou”, a spus Rihanna, pentru British Vogue.