Stiri

Gestul incalificabil al Rihannei la Super Bowl. Ce a făcut cântareața în timpul recitalului

rihanna
Gestul incalificabil al Rihannei la Super Bowl [Sursa foto: Captura Video]
Rihanna i-a uimit pe toți cu gestul pe care l-a făcut în timpul spectacolului de la Super Bowl.

Au trecut câteva zile de la apariția Rihannei pe scena de la Super Bowl 2023 și rămâne în continuare cel mai dezbătut subiect al momentului de pe internet. Celebra cântăreață a urcat din nou pe scenă, după o pauză de șase ani de zile, unde a interpretat unele dintre cele mai cunoscute piese ale carierei sale.

Citește și: Detaliul care a dat-o de gol pe Rihanna că este însărcinată! Puțini și-au dat seama până ca ea să facă anunțul oficial

În timp ce fanii se așteptau ca artista să facă un anunț despre un nou album, vedeta a avut alte planuri. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a apărut pe scenă cu burtica de gravidă, fiind confirmarea că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, cu A$ap Rocky.

rihanna
Rihanna, la Super Bowl 2023[Sursa foto: Captura Video]

Gestul neașteptat făcut de Rihanna pe scena de la Super Bowl

Rihanna este cunoscută pentru show-urile și gesturile mai „obraznice” din timpul concertelor sale. În timpul concertului de la Super Bowl, mai mulți fanii au rămas surprinși de un gest inexplicabil al artistei.

Citește și: De ce și-a ascuns Rihanna sarcina și a făcut marele anunț tocmai în cadrul evenimentului Super Bowl?

În timp ce le-a oferit fanilor un show cu cele mai mari hituri ale ei, la un moment dat, Rihanna și-a pus mâna între picioare, după care și-a mirosit mâna.

Mulți dintre internauți s-au arătat deranjați de gestul artistei, pe care l-au numit lipsit de eleganță. Mai mult decât atât, unele persoane s-au plâns în mediul online că meciul este urmărit și de copii, iar gestul a fost unul inadecvat, potrivit Ladbible. 

„Deci sunt eu nebun sau Rihanna și-a pus mâna între picioare și apoi a mirosit-o”, „Ce mod de a rămâne elegantă!”, „S-a atins Rihanna pe picioare, apoi și-a mirosit degetele?”, „Se pare că sunt singura persoană de pe Twitter care crede că spectacolul de pauză al Rihannei a fost groaznic. De ce își atinge picioarele într-un spectacol pe care îl urmăresc copiii? De ce dansatorii ei sunt îmbrăcați așa?”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților, după gestul artistei.