Stiri

"O, Dumnezeule, fetița mea pare însărcinată!" Reactia uluitoare a tatalui Rihannei cand o vede pe scena de la Super Bowl 2023. Barbatul a aflat in direct ca fiica lui asteapta cel de-al doilea copil

rihanna
Reactia uluitoare a tatalui Rihannei cand o vede pe scena de la Super Bowl 2023. Nu stia ca este gravida  [Sursa foto: Captura Video]
Tatăl Rihannei a aflat că este însărcinată în timpul spectacolului de pauză de la Super Bowl.

A trecut mai bine de o săptămână de la momentul în care Rihanna a luat pe toată lumea prin surprindere cu spectacolul pe care l-a făcut la Super Bowl 2023. Nu doar că a revenit pe scenă după ani de zile de pauză, dar a și dezvăluit că urmează să devină mamă pentru a doua oară, la un an de când a născut primul ei copil.

Ronald Fenty, tatăl Rihannei a fost la fel de surprins ca și restul lumii când artista și-a arătat burtica de gravidă pe scenă, în timpul show-ului de la pauză de la Super Bowl 2023.

Ronald Fenty, care a zburat din Barbados pentru a participa la meciul din Glendale, Arizona, a declarat pentru TMZ că nu știa că fiica lui așteaptă al doilea copil cu A$AP Rocky.

Citește și: Pique și Clara Chia Marti, umiliți de patronul unui restaurant! Cei doi au fost dați afară iar câțiva clienți au filmat intreagul moment

„O, Dumnezeule, fetița mea pare însărcinată!", ar fi spus tatăl celebrei cântărețe în timp ce se afla în tribune de la State Farm Stadium.

Ronald a mai menționat că speră că fiica ei, în vârstă de 34 de ani, va avea o fetiță, după ce a născut un băiat în urmă cu un an de zile.

rihanna
Rihanna, la Super Bowl 2023 [Sursa foto: Captura Video]

Rihanna și tatăl ei au avut o relație dificilă de-a lungul anilor

Rihanna a avut o relație dificilă cu tatăl ei de-a lungul anilor.

Ronald Fenty a divorțat de mama Rihannei, Monica Braithwaite, pe fondul problemelor legate de alcool și droguri, când cântăreața avea doar 14 ani.

Citește și: Margot Robbie, despre una din cele mai grele secene de amor cu Leonardo DiCaprio: „Aveam un milion de taieturi pe spate!”

Ulterior, Rihanna și-a acuzat tatăl că a folosit greșit numele ei în beneficiul propriei sale companii de divertisment. Cu toate acestea, ea a renunțat în cele din urmă la procesul pe care l-a intentat împotriva lui în septembrie 2021. În ultima perioadă, relația lor a început să fie din ce în ce mai bună, mai ales după venirea pe lume a băiețelului Rihannei.