Stiri mondene

Rihanna, nominalizată pentru prima dată la Premiile Oscar 2023. Superstarul pop va cânta live melodia ”Lift Me Up" în cadrul ceremoniei de premiere

Rihanna va cânta la Premiile Oscar 2023
Rihanna [Sursa foto: Facebook]
Rihanna va cânta la gala de decernare a premiilor Oscar din luna martie. Artista va interpreta live piesa "Lift Me Up", de pe coloana sonoră a filmului "Wakanda Forever: Black Panther".

După show-ul de la Super Bowl, Rihanna va fi din nou în centrul atenției cu un moment muzical. Cântăreața născută în Barbados, va intepreta single-ul ”Lift Me Up", care este nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun cântec original, extras de pe coloana sonoră a filmului cu supereroi „Black Panther: Wakanda Forever”, în timpul acestei ceremonii de la Hollywood.

Rihanna va cânta la Premiile Oscar 2023
Rihanna[Sursa foto: Facebook]

Rihanna nu este singurul superstar nominalizat la categoria "Original Song".

Pe listă se află Lady Gaga cu piesa "Hold My Hand" din filmul "Top Gun: Maverick" și Son Lux, David Byrne și Mitski pentru "This Is A Life" din "Everything Everywhere All at Once".

Momentul live al Rihannei vine la exact o lună de la spectacolul din pauza Super Bowl, din 12 februarie, care a atras 118,7 milioane de telespectatori, a obținut recenzii pozitive de la fani și critici și a fost și momentul surpriză al artistei de anunțare a celei de-a doua sarcini.

Citește și: Rihanna nu a fost plătită pentru spectacolul de la pauza Super Bowl. Gafele pe care le-au observat fanii la reprezentația artistei: ”Incredibil cum a putut să facă asta”

Rihanna nu mai urcase pe scenă de şapte ani

Înaintea spectacolului susţinut în pauza galei Super Bowl la începutul acestei luni, Rihanna nu mai urcase pe scenă de şapte ani.

În această perioadă, artista, în vârstă de 35 de ani, s-a concentrat mai mult pe brandurile sale de produse cosmetice, lenjerie şi modă, care au ajutat-o să devină miliardară. De asemenea, ea a devenit pentru prima dată mamă, după ce a născut un băieţel în mai 2022. 

Rihanna va cânta la Premiile Oscar 2023
Rihanna[Sursa foto: Facebook]

Rihanna nu-și mai încape în piele de fericire! Diva și iubitul ei, A$AP Rocky, așteaptă un al doilea copil. Îmbrăcată complet în roşu, Rihanna a cântat pe o platformă suspendată, ridicată şi coborâtă cu ajutorul cablurilor pe o lungă scenă plasată în centrul terenului.

Citește și: Rihanna, in mijlocul unui scandal mediatic după comentariul pe care l-a facut despre propriul ei copil. Ce a putut să spună cântăreața încât fanii au luat foc când au citit

Artista a interpretat unele dintre hit-uri sale, printre care şi celebrul "Umbrella", înconjurată de aproximativ 50 de dansatori. Ulterior, artista originară din Barbados, care a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil, a fost ridicată la înălţime pentru finalul spectacolului, pe ritmurile hit-ului "Diamonds in the Sky".