Stiri

Locatarul unui bloc a anunțat că dă o petrecere, iar un vecin a avut o reacție de milioane! Ce i-a notat pe foaie, în dreptul anunțului

Locatarul unui bloc a anunțat că dă o petrecere, iar un vecin a avut o reacție de milioane
Locatarul unui bloc a anunțat că dă o petrecere, iar un vecin a avut o reacție de milioane [Sursa foto: botosaneanul.ro]
Un locatar al unui bloc și-a anunțat vecinii că va avea loc o petrecere în apartamentul său. Reacția surprinzătoare pe care a avut-o un vecin!

Se spune că viața la bloc nu e mereu simplă și ușoară. Locatarii unui bloc au rămas fără cuvinte atunci când au citit un mesaj pus la avizier! Mai exact, un locatar și-a anunțat vecinii că va avea loc o petrecere în apartamentul său, de la etajul patru. De asemenea, acesta susține că există posibilitatea ca evenimentul să depășească orele 22:00. Locatarul a continuat să-i informeze pe vecini că atât el, cât și invitații vor încerca să nu facă gălăgie, având în vedere ora târzie la care se vor distra.

În condițiile în care un vecin este deranjat de acest lucru, îl roagă să îl contacteze direct. 

„Bună ziua. Pe data de pe 4 decembrie, la etajul 4, apartamentul 29, va avea loc o aniversare și este posibil ca evenimentul să depășească ora 22:00. Vom încerca pe cât posibil să nu facem gălăgie, dar dacă vom deranja, vă rugăm să ne contactați direct”, a fost anunțul locatarului.

Citeste si: O nouă garsonieră de închiriat în Cluj, cu WC-ul în bucătărie, a stârnit reacții pe internet. Anunțul proprietarului: „Condiții ideale pentru o familie”

Însă, unul dintre vecini a ținut să îi răspundă, scriindu-i pe aceeași foaie de la avizier, fiind vizibil deranjat de anunț.  „Vă lăsăm până la 23:30. Distracție plăcută! Și nu mai fuma în baie”.

Locatarul unui bloc a anunțat că dă o petrecere, iar un vecin a avut o reacție de milioane
Locatarul unui bloc a anunțat că dă o petrecere, iar un vecin a avut o reacție de milioane[Sursa foto: botosaneanul.ro]

Mesajul surprinzător lăsat de o tânără pe ușa apartamentului vecin

Un caz asemănător a avut loc și într-un bloc din București. Un cuplu din Capitală a plecat în vacanță, iar la întoarcere au găsit un mesaj surprinzător pe ușă! Aparent, vecina de la 5, cea care avea apartamentul vizavi de ei, era foarte îngrijorată de absența lor. Și-a luat inima în dinți și s-a dus la ușa cuplului de vizavi de apartamentul său și le-a lăsat un mesaj pentru a se asigura că nu s-au mutat.  

Citeste si: Ore de liniste la bloc pentru sâmbătă şi duminică în 2022

„Bună! 

Cumva v-ați mutat? 

Nu de alta, dar nu pot să mai accesez wifi-ul vostru.

Și chiar voiam să mă uit la un serial nou. 

Vecina de la 5, 

Mulțumesc pentru înțelegere!”.

Mesajul surprinzător lăsat de o tânără pe ușa apartamentului vecin
Mesajul surprinzător lăsat de o tânără pe ușa apartamentului vecin[Sursa foto: botosaneanul.ro]

Internauții s-au amuzat copios

Odată ajunși din vacanță, tinerii de vizavi au avut șocul lor când au văzu mesajul, dar s-au și amuzat! Imediat au fotografiat ușa și mesajul lăsat de vecina lor, iar apoi au postat pe rețelele sociale și pe grupuri de vecini de pe Facebook, întreaga situație. Așa cum era de așteptat, internauții s-au amuzat de pretenția pe care o avea vecina lor, iar alții chiar au judecat gestul său.

La muncă dacă vrea internet!”;

„Am pățit și eu ceva asemănător! Vecina mi-a cerut contul de Netflix și eu i l-am dat doar pentru că era drăguță”;

„Bine că nu voia și cablu de la voi, poate niște curent…”;

„Poate e studentă și stă prost cu banii! Nu o mai judecați…oameni buni!”;

 „Ea de ce nu-și plătește internetul?”;

„Nu putea să vă roage frumos de când a început să-l folosească! Așa nu ar fi întimpinat nicio problemă…”;

„Sper să dau și eu de vecini ca voi…la mine în bloc toți au parolă”, au fost câteva dintre comentariile internauților la postarea cuplului.