Stiri mondene

Mihai Bendeac, agresat de un om al străzii! Actorul, revoltat de ce se întâmplă în zona în care locuiește: „Am vecine, femei, care ajung noaptea de la job și merg tremurând”

Mihai Bendeac a fost agresat de un om al străzii
Mihai Bendeac a fost agresat de un om al străzii [Sursa foto: Instagram]
Mihai Bendeac le-a povestit fanilor din mediul online că este deranjat de oamenii străzii de fiecare dată când se îndreaptă spre casă. Prin ce trece actorul în fiecare zi?!

În zona bucureșteană în care locuiește Mihai Bendeac este plin de oameni ai străzii care nu lasă trecătorii și locuitorii în pace. Sătul să nu aibă parte de pic de liniște, actorul s-a decis să împărtășească problema cu fanii din mediul online. Pe rețelele sociale, juratul de la iUmor a publicat un videoclip în care a surprins acest incident și a explicat cum îl afectează pe el și pe vecinii săi această situație, etichetând și pagina Primăriei Sectorului 3 din Capitală în speranța că cei de acolo vor face ceva în legătură cu această problemă. 

Mihai Bendeac a fost agresat de un om al străzii
Mihai Bendeac a fost agresat de un om al străzii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre problemele cu tatăl său! Bărbatul nu l-a susținut niciodată. „A avut o reacție negativă”

„Sunt mulți. Nu vor să muncească, au motive gen «N-am buletin…». Sunt o persoană miloasă de felul meu. Dar aș vrea să ajung în liniște și civilizație acasă… Nu e ok să știu, de fiecare dată când merg spre casă, faptul că trebuie să trec prin asta. (…)  Am donat 250 de mii de euro, dar nu am de gând să plătesc taxă de protecție pentru mașină pe cel mai mare bulevard al țării”,  a susținut Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a fost agresat de un om al străzii
Mihai Bendeac a fost agresat de un om al străzii[Sursa foto: Instagram]

Mihai Bendeac, revoltat de ce se întâmplă: „ Uneori, sunt agresivi”

Actorul a susținut că, în multe cazuri, aceste persoane devin agresive, motiv pentru care ar putea reprezenta un pericol pentru vecinele sale care ajung târziu acasă. Mihai Bendeac mărturisește că s-a oferit să-i ajute să le facă buletine sau să-i ajute cu locuri de muncă. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Citeste si: Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre despresie: „Am mers la psiholog și cumva lucrul ăsta a devenit și mai complicat”

„Aș vrea să fiu bine înțeles. Încerc să ajut cât pot pe care au nevoie. Jur că încerc să fiu un om bun. Dar există oameni care stau în scaun cu rotile și găsesc o cale de a fi utili societății și celor din jur. Aici, repet, pe cel mai mare bulevard al țării, în centrul Bucureștiului, este ireal ce se întâmplă. Sunt mulți. De toate vârstele. Uneori, sunt agresivi. Te înjură dacă nu le dai, oricât ai fi tu de «Bendeac». Se [email protected]#ă la intrarea în imobil. Fac gălăgie noaptea. Am vecine, femei, care ajung noaptea de la job și merg tremurând de la mașină până la intrare. Nu este ok! Le-am propus să-i ajut să-și facă buletine. Să-i ajut cu centre de plasament, de reabilitare, cu locuri de muncă. Vax albina, crema puca”, a mai scris Mihai Bendeac.