Stiri

O nouă garsonieră de închiriat în Cluj, cu WC-ul în bucătărie, a stârnit reacții pe internet. Anunțul proprietarului: „Condiții ideale pentru o familie”

O nouă garsonieră de închiriat în Cluj, cu WC-ul în bucătărie, a stârnit reacții pe internet. Anunțul proprietarului: „Condiții ideale pentru o familie”
O nouă garsonieră de închiriat în Cluj [Sursa foto: Facebook]
O garsonieră, cu toaleta în bucătărie, a fost scoasă spre închiriere, în Cluj. Ce sumă trebuie să plătească persoana care vrea să se mute acolo.

O garsonieră, care are toaleta în bucătărie, a fost scoasă spre închiriere, în Cluj.  Prețul cerut este de 180 de euro, însă potențialii chiriași trebuie să scoată din buzunar banii pentru două chirii garanție. În anunț se mai precizează că sunt acceptate și animale de companie, însă nu se acceptă persoanele fumătoare.

„Închiriez apartament cu o cameră, în cartierul Mărăști, pe strada Fabricii, la demisolul unui bloc.

Condiții ideale pentru o familie sau cuplu cu venituri mici. Accept și animale de companie în apartament (dacă acceptă și ele bineînțeles). Este renovat, zugrăvit recent și complet utilat. Nu accept fumători! Fără agenții imobiliare! Preț doar 180 euro/lună+ 2 chirii garanție.", se arăta în anunțul postat de proprietar.

Citeste si: Doi soți au plecat în vacanță și au zburat 15 ore cu avionul. La aterizare s-au trezit tot acasă: „Suntem în stare de șoc”

Postarea a fost ștearsă apoi, deși nu este foarte clar dacă proprietarul a reușit să închirieze garsoniera sau a fost nemulțumit de reacțiile negative primite.

 nouă garsonieră de închiriat în Cluj, cu WC-ul în bucătărie, a stârnit reacții pe internet.
nouă garsonieră de închiriat în Cluj, cu WC-ul în bucătărie, a stârnit reacții pe internet.[Sursa foto: Facebook]

Garsoniera de 11 metri pătrați a făcut istorie

La începutul acestui an, o garsonieră de 11 metri din Cluj-Napoca, a atras atenția, după ce a fost pusă la vânzare la un preț extrem de piperat.  Inițial, locuința de 11 metri pătrați a devenit ținta ironiilor pe internet.

"VĂ PROPUNEM SPRE ÎNCHIRIERE O GARSONIERĂ IN CARTIERUL GHEORGHENI 
Localizare: Strada Zambilei nr 21

Suprafața: 11 mp.

Garsoniera este complet mobilată și utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4.
- cheltuieli lunare mici

Posibilitate de parcare în zonă.

Disponibilitate: ocupabilă imediat 

Pret: 200 € (usor negociabil)

Apartamentul prezentat nu este ceea ce cauți? Contactează-ne cu încredere,iar noi îți vom face o căutare personalizată!", este anunţul publicat pe pagina de Facebook Panoramic Imobiliare Cluj.

Garsoniera de 11 metri pătrați
Garsoniera de 11 metri pătrați

Citeste si: Anunțul de angajare făcut de Jandarmeria Română a stârnit un val de reacții în mediul online: „Ai o soacră care nu te suportă? Haide în echipa noastră”

Astfel, proprietarul s-a gândit că ar putea să o scoată la vânzare la prețul de 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat. Garsoniera a fost până la urmă închiriată cu 180 de euro pe lună.