Stiri mondene

Laura Cosoi, imagini emoționante cu familia sa, la malul mării: „3 generații din familia noastră”

Laura Cosoi,imagini emoționante cu familia sa, la malul mării
Laura Cosoi,imagini emoționante cu familia sa, la malul mării [Sursa foto: Instagram]
Laura Cosoi le-a împărtășit fanilor din mediul online câteva imagini inedite din vacanță.

Laura Cosoi a plecat în prima vacanță cu trei copii de când a născut-o pe micuța Lara. Actrița și Cosmin Curticăpean, soțul ei, au ales un sejur pe litoralul bulgăresc. După o perioadă agitată, cei doi soți au petrecut câteva zile de-a dreptul memorabile la malul mări, alături de fiicele și mamele lor. Pentru că este o persoană activă în mediul online, actrița a imortalizat momentul și a publicat câteva imagini inedite pe contul său oficial de Instagram, însoțite de un mesaj.

Laura Cosoi,imagini emoționante cu familia sa, la malul mării
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, noi detalii despre cea de-a treia sarcină! Cu ce probleme s-a confruntat actrița de-a lungul timpului?!: „A fost un haos total”

«Iesirea aceasta la mare a fost foarte importanta pentru noi, pentru ca a adus impreuna 3 generatii din familia noastra.», a scris Laura Cosoi, în dreptul imagini care o înfățișează alături de fiica Lara, mama, Ligia, și sora mai mică a vedetei, Alina”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi, despre botezul celui de-al treilea copil

În cadrul unui interviu, Laura Cosoi a oferit detalii despre botezul celui de-al treilea copil. Conform spuselor sale, mezina familiei va fi creștinată la aceeași biserică unde au fost botezate și celelalte surioare ale sale.

Laura Cosoi,imagini emoționante cu familia sa, la malul mării
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, despre relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Ce compromisuri au făcut în căsnicia lor?!: „Încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc”

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste.  Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”., a spus Laura Cosoi. în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!