Stiri mondene

Primele imagini cu Laura Cosoi alături de cea de-a treia fiică a sa, după ce actrița și mezina au fost externate din spital! Cum s-au fotografiat?: „Noi”

Primele imagini cu Laura Cosoi alături de cea de-a treia fiica a sa
Primele imagini cu Laura Cosoi alături de cea de-a treia fiica a sa [Sursa foto: Instagram]
Laura Cosoi a postat pe rețelele sociale primele imagini cu Lara, cea de-a treia fetiță a sa. În ce ipostaze adorabile s-au fotografiat?!

Laura Cosoi a născut în ziua de joi, 23 iunie, cel de-al treilea copil al ei și al soțului ei, Cosmin Curticăpean. Actrița a adus-o pe lume pe bebelușa ei, care va purta numele Lara, după cum a anunțat chiar vedeta pe rețelele sociale. Pentru că este extrem de activă în mediul online, Laura Cosoi a postat primele imagini de familie, după ce ea și mezina au fost externate din spital.  

„Noi”, a scris Laura la descrierea fotografiilor. Adela Popescu a fost plăcut impresionată de imaginile pe care le-a văzut și i-a lăsat un comentariu prietenei sale: „ Vaiii, ce emoționant! ”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

De asemenea, imaginile de familie nu au putut trece neobservate nici de fanii actriței. Internuații și-au dorit să-i transmită complimente și felicitări.

Citeste si: Laura Cosoi a născut! Ce nume a primit cea de-a treia fetiță?!

Vaaai, ce emoționant!”, „Sunteți adorabili!”, „Ce frumos! Dumnezeu să vă binecuvânteze ”, „4 fete cucuiete! Să fiți sănătoase, că frumoase sunteți!”, „Cât sunteți de frumoși! Copiii sunt daruri divine, care v-au încununat dragostea! Binecuvântări cerești! ” sau „Doamne, ce dragi îmi sunteți! ”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Laura Cosoi a postat pe rețelele sociale primele imagini cu Lara, cea de-a treia fetiță a sa.
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi, primele declarații după ce a născut

Tot pe rețelele sociale, Laura Cosoi a oferit și primele declarații după ce a născut. Conform spuselor ei, în primele 24 de ore de când a născut-o pe mezina familiei, vedeta a ținut-o mai mereu în brațe.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Citeste si: Laura Cosoi, despre relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Ce compromisuri au făcut în căsnicia lor?!: „Încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc”

„24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra,  24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra, Lara. In aceste ore nu am facut altceva decat sa o tin in brate, sa o miros, sa o privesc. Si nu ma mai satur… I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre taticul perfect si toti cei dragi din familie, care de-abia astepta sa o cunoasca!  Ii multumesc in fiecare clipa ca ne-a dat sansa sa ii fim parinti, sa o iubim, sa fim acolo pentru ea, de fiecare data, pentru totdeauna! Esti sufletul nostru, Lara!”,  a scris Laura Cosoi pe Instagram.