Stiri mondene

Laura Cosoi, despre botezul celui de-al treilea copil! Unde va avea loc și ce tradiții se vor respecta: „Să nu se facă diferența între copii”

Laura Cosoi, despre botezul celui de-al treilea copi
Laura Cosoi, despre botezul celui de-al treilea copi [Sursa foto: Instagram]
Laura Cosoi a făcut primele declarații despre botezul micuței Lara.

Laura Cosoi trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Actrița are toate motivele să fie fericită, deoarece a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase. Vedeta mai are două fetițe, pe Rita și Vera, care îi aduc mereu zâmbetul pe buze. În cadrul unui interviu oferit recent, Laura Cosoi a oferit detalii despre botezul celui de-al treilea copil. Conform spuselor sale, mezina familiei va fi creștinată la aceeași biserică unde au fost botezate și celelalte surioare ale sale.

Laura Cosoi, despre botezul celui de-al treilea copi
Laura Cosoi, despre botezul celui de-al treilea copi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, despre creșterea fetițelor sale! Motivul pentru care actrița nu își dorește o bonă: „Ne ocupăm exclusiv de ele”

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”., a spus Laura Cosoi pentru  ego.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Cum se simte după naștere

Laura Cosoi se simte extraordinar și s-a recuperat într-un timp record, explicând că nu au existat probleme după sarcină. Totuși, actrița susține că contracțiile au apărut și de această dată, ținând cont că vedeta alăptează.

Laura Cosoi, despre botezul celui de-al treilea copi
Laura Cosoi, despre botezul celui de-al treilea copi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, detalii despre cea de-a treia naștere naturală: „Totul a durat cam 2 ore și jumătate”

„Extraordinar de bine mă simt, sunt într-o formă foarte bună în sensul că a fost ușor. Mi-am revenit repede după naștere. La o oră după ce am născut mi-am reluat viața. A fost foarte rapid, nu am avut niciun fel de repercusiuni. Doar contracții am avut pentru că alăptam. Ele sunt destul de dureroase, la fel ca cele de travaliu, rămân câteva zile după ce naști și când alăptezi. Dar acestea au fost de fiecare dată”, a mai spus Laura Cosoi pentru sursa menționată mai sus.