Stiri mondene

Laura Cosoi, noi detalii despre cea de-a treia sarcină! Cu ce probleme s-a confruntat actrița de-a lungul timpului?!: „A fost un haos total”

Laura Cosoi a povestit despre toată perioada celei de-a treia sarcini
Laura Cosoi [Sursa foto: Instagram]
Laura Cosoi a povestit despre toată perioada celei de-a treia sarcini. Iată declarațiile făcute de actriță!

Laura Cosoi este fără îndoială una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. Vedeta a devenit cunoscută de pe vremea în care era doar o adolescentă, interpretând personajul „Adina” din celebrul serial „La Bloc”. Anii au trecut, iar o dată cu ei, Laura Cosoi s-a schimbat radical și a devenit mămică. Gravidă a treia oară, actrița a vorbit despre toată perioada sarcinii, spunând că nu a reușit deloc să facă sport.

Mai mult, vedeta a spus că nici pe vremea când era însărcinată cu fetița ei, Rita, nu a prea putut face sport, dar atunci reușise foarte puțin să depună efort. 

Laura Cosoi a povestit despre toată perioada celei de-a treia sarcini
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, noi declarații despre sarcină! Actrița își dorește să nască natural cel de-al treilea copil: „Mi se pare că pot și că așa suntem făcute”

„E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc. La Rita să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta. Pe mine faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă”, a spus Laura Cosoi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura, despre toată perioada celei de-a treia sarcini 

Încă din momentul în care a rămas gravidă, Laura Cosoi a fost foarte agitată. Deși mai are puțin până va naște și își va strânge copilul în brațe, actrița încă își face prezența la spectacolele de teatru.

Laura Cosoi a povestit despre toată perioada celei de-a treia sarcini
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, detalii neștiute despre începutul relației cu soțul ei, Cosmin Curticăpean! Cum a fost cucerită actrița?!: „Se deghiza în personaje”

„Eu când am rămas însărcinată acum, mă gândeam cum o să stau eu în ultimele trei luni pe canapea și o să mă uit la seriale, copiii o să meargă la creșă și la grădiniță și o să fiu liniștită. Nici gând! A fost un haos total de când am rămas însărcinată. Până la final va fi așa, pentru că nu s-au liniștit încă apele. Nici nu fac ceva ce nu aș putea să fac, adică nu trag de mine și mă obosesc în mod special. Într-adevăr, joc în mai multe spectacole, pe care le joc de ceva timp, motiv pentru care a fost destul de simplu. Adică au fost niște spectacole ușor de abordat”, a mai adăuat Laura Cosoi.